Befado børnesko 290X234 marine blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 290X234 børnesko, marineblå - perfekt fodtøj til en lille opdagelsesrejsende

Ethvert barn, der hver dag erobrer verden af ​​børnehaver, parker og legepladser, har brug for fodtøj, der ikke kun ser godt ud, men frem for alt er ekstremt funktionelt og behageligt. Befado 290X234 marineblå børnesko opfylder disse kriterier 100%.

Det er ikke uden grund, at vi vælger fodtøj fra sortimentet af det respekterede Befado brand, som i årevis har specialiseret sig i at designe og skabe sko til børn. Børnesko fra dette mærke er ikke kun stilfulde og farverige, men frem for alt sunde for små fødder, hvilket bekræftes af mange tilfredse forældre og anbefalinger fra ortopæder.

Befado børnefodtøj 290X234 er et gennemtænkt design, der garanterer den rette udvikling og beskyttelse af et førskolebarns sarte fødder. Den åndbare sål giver mulighed for naturlig ventilation og holder foden tør og sund hele dagen lang. En yderligere fordel er det indbyggede Absor-B-system i hældelen, som absorberer mikrochok forårsaget af aktivitet på forskellige overflader.

Med børns behov i tankerne er overdelen af ​​Befado sko lavet af højkvalitets bomuldsstoffer. Dette materialevalg gør fodtøjet let og luftigt, samt nemt at holde rent, hvilket sikrer komfort og hygiejne for barnet hele tiden.

Befado børnetøfler er også kendetegnet ved det enkle ved selvbetjening at tage på. Takket være de elastiske bånd bliver fastgørelsen af ​​skoen en barneleg, hvilket helt sikkert letter indlæring af selvstændighed og sparer tid i travle morgentimer.

En stiv hæltæller garanterer fodstabilisering, hvilket især er vigtigt i en tid, hvor det lille barn er ved at lære at tage skridt korrekt og har brug for solid støtte. Den marineblå farve på skoene er universel og matcher mange børns stilarter, hvilket gør denne fodtøjsmodel til et perfekt valg både til børnehave og til ture.

Med forældre i tankerne giver producenten også oplysninger om produktets vægt med individuel emballage, som er 0,5 kg. Dette giver dig mulighed for nemt at vurdere, om fodtøjet vil være egnet til barnet og ikke vil udgøre en ekstra belastning for dets fødder.

For at opsummere, er Befado 290X234 børnefodtøj synonymt med komfort, sikkerhed og stil, der vil tilfredsstille både den lille bruger og deres omsorgspersoner, der bekymrer sig om deres børns sunde udvikling og lykke.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: Flåde
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: Astringerende gummi
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.5

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|