Befado børnesko 342P035 blå sølv

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 342P035 børnesko er komfortable og funktionelle hjemmesko designet til aktive børn, der bruger meget tid på at lege i børnehaven. Deres blå og sølv farve tiltrækker opmærksomhed og matcher samtidig mange børns stilarter.

Disse sko udmærker sig ved en hævet hæl og stabile sider, der sikrer, at foden holdes korrekt i den korrekte position, hvilket er særligt vigtigt under udviklingen af ​​børns fødder. En yderligere fordel ved sandalerne er den åbne forreste del af skoen, som giver mulighed for luftighed og bedre ventilation, hvilket sikrer barnets komfort selv på varmere dage.

Overdel lavet af luftige bomuldsstoffer sikrer høj bærekomfort og hygiejne, takket være hvilken barnets fødder forbliver tørre og sunde. Tøflernes gennemtænkte design gør det muligt for det lille barn at tage dem på selvstændigt, hvilket fremmer selvstændighed.

Sikkerhedsaspektet er heller ikke udeladt, fordi skoene har certifikater, der bekræfter deres høje kvalitet og anbefales af ortopædiske specialister, hvilket gør dem til et godt valg til at udvikle fødder.

Karakteristiske træk omfatter også en stiv hældisk og en læderindsats, der bidrager til endnu bedre komfort og hygiejne ved at bære. Skoene lukkes med velcro, som er en gennemprøvet og nem løsning til børn.

Produktet er beregnet til piger, og gyldigheden af ​​hjemmesko sammen med den individuelle emballage er cirka 0,2 kg, hvilket beviser deres lethed - en vigtig egenskab for børns fodtøj. Materialet, som skoene er lavet af, er stof, hvilket sikrer fleksibilitet og holdbarhed.

For at opsummere er Befado 342P035 børnefodtøj en behagelig, sikker og æstetisk attraktiv mulighed for børns fødder, ideel til hverdagsbrug i børnehaven og under udendørs leg.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Sund fod tegn
  • Farve: blå sølv
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.2

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|