Befado børnesko 342P038 violet lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 342P038 lilla pink - Komfort og sikkerhed i hvert trin

Enhver forælder ønsker at give deres barn komfort og sikkerhed, og samtidig sikre den rette udvikling af deres fødder. Ved at vælge Befado 342P038 børnesko i lilla og lyserøde nuancer kan du være sikker på, at din lille får alt, hvad de har brug for under børnehaveaktiviteter, lege derhjemme eller på legepladsen.

Den specialdesignede højere hæl i disse sko garanterer, at barnets fod holder den korrekte position gennem hele brugstiden. Stabile sider af skoene hjælper med at opretholde korrekt kropsholdning, hvilket er ekstremt vigtigt under det lille barns intensive vækst og udvikling. Læderindsatsen er et andet element, der beviser, at Befado-mærket bekymrer sig om de yngstes sundhed. Takket være det støttes barnets fødder bedre, hvilket fremmer deres sunde udvikling.

Befado sandaler med åbne tæer er en perfekt løsning, der giver dine fødder ekstra ventilation på varme dage. Barnet vil også være glad for at have disse sko på, for det farverige design i lilla og pink nuancer vil helt sikkert appellere til den lille fashionista. Befado sørger for, at deres produkter ikke kun er praktiske, men også æstetisk lavet og attraktive for øjet.

Overdel lavet af luftige bomuldsstoffer er en anden fordel ved dette fodtøj. Materialet sikrer komfort og hygiejne for dine fødder, hvilket er ekstremt vigtigt, især når du bruger tid aktivt. Velcro som en form for fastgørelse er en praktisk og nem løsning, der giver barnet mulighed for selvstændigt at tage sko på og af, samtidig med at det udvikler sin selvstændighed.

Producenten Befado er berømt for sin bekymring for sundheden for børns fødder. Dette mærkes sko er ikke kun komfortable, men også certificeret og anbefalet af ortopæder. Vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,3 kg, hvilket beviser skoenes lethed - en egenskab, der er særlig vigtig for aktive børn.

Ved at vælge Befado 342P038 fodtøj kan forældre være sikre på, at de vælger et produkt, der kombinerer høj kvalitet, funktionalitet og attraktivt design, alt sammen med deres børns fødders sundhed og glæde i tankerne.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder
  • Farve: Violet lyserød
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.3

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|