Befado børnesko 869Y142 marine blå flerfarvet grøn

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Komfort og sikkerhed er nøglekriterierne, når du vælger fodtøj til børn. Befado, en kendt producent af børnesko, lægger stor vægt på, at hvert par sko ikke kun er visuelt attraktive, men frem for alt funktionelle og sunde for barnets fødder. 869Y142-modellen er et perfekt eksempel på at kombinere alle disse funktioner.

Befado børnefodtøj 869Y142 fås i marineblå med flerfarvede og grønne accenter, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed og appellere til børn. Designet er designet på en sådan måde, at det nemt kan matches til de fleste af en førskolebørns hverdagstøj.

Den uomtvistelige fordel ved disse børnetøfler er deres ergonomiske design, der har til formål at understøtte den korrekte udvikling af fødderne. En stiv hæl og stabile sider forhindrer ankelustabilitet, hvilket er vigtigt under børnehavelege. Takket være det passende design holdes foden i den korrekte position, hvilket giver komfort under brug.

Befado sko er udstyret med en sandalløsning med særligt udsatte tæer, som øger ventilationen og tillader foden at "ånde", hvilket mindsker risikoen for overophedning og svedtendens. Overdelen er lavet af højkvalitets bomuldsstoffer, takket være hvilke huden på børns fødder altid er luftig og sund.

Enkelheden ved at tage på er en anden fordel ved 869Y142-modellen - Velcro giver barnet mulighed for hurtigt og nemt at tage deres egne sko på, hvilket helt sikkert vil have en positiv indflydelse på udviklingen af ​​deres uafhængighed.

Befado sørgede for den højeste kvalitet og sikkerhed for børn og leverede også en læderindsats, der sikrer ekstra komfort og hygiejne. Skoene har de nødvendige certifikater og er anbefalet af ortopæder, hvilket garanterer forældre, at de vælger et produkt, der er sundhedsvenligt for deres børn.

Det er værd at bemærke, at Befado 869Y142 børnefodtøj blev skabt til drenge, men dets universelle design kan godt passe til piger, især hvis de foretrækker farver som marineblå, grøn og forskellige, muntre mønstre.

For at opsummere er Befado 869Y142 et godt valg for forældre, der leder efter komfortable, sikre og æstetisk fremstillede hjemmesko til deres børn, der tilbringer aktive timer i børnehaven. De giver komfort, hygiejne og støtte til barnet på dette vigtige tidspunkt i livet, hvor det bruger så meget tid på at lege og lære at gå.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder
  • Farve: Flåde flerfarvet grøn
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Producent kode: BM87246

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|