Befado børnesko 945Y369 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko model 945Y369 i pink og grå er det perfekte valg til aktive børn, der bruger tid både i børnehaven, hjemme og udendørs. Lavet med vores yngste brugeres komfort og sikkerhed i tankerne, er disse sneaker hjemmesko en kombination af funktionalitet og attraktivt design.

Produceret af det anerkendte polske firma Befado, er disse sko kendetegnet ved de mest fashionable designs og attraktive højkvalitetsstoffer, der garanterer holdbarhed og modstandsdygtighed over for daglig brug. En af de vigtigste fordele ved 945x325-modellen er brugen af ​​et velcrolukningssystem, som ikke kun gør det nemmere for barnet at tage skoene på og af selvstændigt, men også gør det muligt for skoen at passe perfekt til foden.

En stiv hæl giver tilstrækkelig støtte til hælen, hvilket er vigtigt for at forme den korrekte kropsholdning og undgå potentielle foddeformationer. Derudover øger en fleksibel, profileret, skridsikker sål lavet af termogummi stabiliteten ved gang, løb og hop, hvilket minimerer risikoen for at glide på glatte overflader.

3D-design beriger fodtøjets visuelle tiltrækningskraft, hvilket gør det ikke kun behageligt, men også iøjnefaldende og vil appellere til unge brugere, der ønsker at skille sig ud med en original stil. Åndbart materiale og en profileret indersål af højkvalitets bomuld sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og forhindrer fødderne i at overophedes, hvilket er særligt vigtigt på varmere dage.

Produktet falder ind under børnekategorien og er specielt designet til piger. Det udmærker sig ved certifikatet "Healthy Foot Sign", som bekræfter fodtøjets høje kvalitet og dets sundhedsfremmende egenskaber. Især for forældre, der leder efter et kompromis mellem mode og sundheden for deres børns fødder, er Befado sko et glimrende valg.

I pink med grå accenter, lavet af slidstærkt stof, vil disse hjemmesko være komfortable og stilfulde for enhver ung elsker af motion. Det hele suppleres af, at de er et produkt af et polsk mærke, der er anerkendt både på det nationale og internationale marked.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|