Befado børnesko 975X175 grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado sko til børn 975X175 – Komfort og sikkerhed til små fødder

Hver forælder ønsker at give deres barn den højeste komfort og sikkerhed på alle udviklingstrin. Et af de vigtigste aspekter er at vælge det rigtige fodtøj, der vil ledsage unge opdagelsesrejsende under deres hverdagseventyr. Befado 975X175 hjemmesko til børn i grå farve med grønne accenter er en perfekt kombination af funktionalitet og stil, dedikeret til energiske førskolebørn.

Producenten Befado, som nyder tillid fra forældre og specialister, har skabt sko, der kombinerer et design, der er egnet til de yngste, og specialiserede løsninger, der understøtter den korrekte udvikling af foden. Luftige overdele lavet af bomuldsstoffer giver huden mulighed for at ånde, hvilket er nøglen til at opretholde hygiejnen selv under intens børneaktivitet.

Konstruktionen af ​​selve skoen er lige så vigtig - udstyret med Absor-B systemet absorberer Befado hjemmesko effektivt mikrochok, der kan opstå under løb eller hop. Dette reducerer risikoen for mikroskader markant og giver dig mulighed for at spille sikkert på en række forskellige overflader. Derudover understøtter en stiv hæltæller hælen og forhindrer dens ukontrollerede bevægelser, hvilket er særligt vigtigt for voksende brugeres fødder.

Skoene er designet, så selv de mindste børn nemt og selvstændigt kan tage dem på. Elastiske elastiske bånd gør ikke kun denne opgave lettere, men tilpasser også fodtøjet til foden, hvilket sikrer en perfekt pasform uden risiko for at glide eller gnide.

Produktets sikkerhed er blevet bekræftet af Healthy Foot Sign-certifikatet, som tildeles fodtøj, der opfylder strenge standarder og anbefales af ortopæder, hvilket gør Befado til et mærke valgt af bevidste forældre.

Teknisk data:

- Kategori: Børnesko

- Køn: Drenge

- Farve: grå med grønne accenter

- Materiale: Bomuldsstof

- Type fastgørelse: Gummibånd

- Yderligere information: Stiv hæltæller, Healthy Foot Sign

- Emballagetilstand: Original

- Produktvægt med individuel emballage: 0,35 kg

Befado børnetøfler er et valg, der giver dit barn mulighed for at nyde hvert skridt, hoppe og lege, samtidig med at de garanterer udvikling i et sundt og sikkert miljø.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: Grå
  • Pletfarve: grøn
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: Astringerende gummi
  • Emballage tilstand: Original
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.35

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|