Befado børnesko grå / pink 721P001

16,90 EUR

Lær Fly Befado sandalerne at kende i en charmerende farvekombination af ask og pink, mærket 721P001, som er designet til små opdagelsesrejsende og elskere af modenyheder. Disse stilfulde børnesko er kvintessensen af ​​en kombination af komfort og trends inden for børnemode.

Produktet er kendetegnet ved brugen af ​​blødt materiale af høj kvalitet, der imiterer ruskind. Dette sikrer ikke kun sandalernes elegante udseende, men garanterer også langtidsbrug. Komforten suppleres med en læderforing, som markant øger fornøjelsen ved at bære skoene og tager sig af små fødders sundhed.

Et af nøgleelementerne i Fly Befado sandaler er ekstra materiale indeni, beregnet til at forhindre slid. Dette er et vigtigt aspekt, der tager højde for barnets aktive liv og behovet for at give dem maksimal beskyttelse, mens de leger.

Velcrolukningen er ikke kun en praktisk detalje, men også et pædagogisk element. Det gør det nemmere for børn at lære at tage deres egne sko på, hvilket er et væsentligt skridt mod børns selvstændighed. Takket være dette kan forældre være sikre på, at deres børn ikke kun er moderigtigt klædt, men også ordentligt klædt.

Fly Befado sandaler udmærker sig også ved en let stivnet hæl, der stabiliserer barnets fod, hvilket sikrer dets sikkerhed under hvert skridt. Den fleksible, skridsikre PU-sål er et andet element, der påvirker komforten og sikkerheden ved brug - den minimerer risikoen for at glide, hvilket er særligt vigtigt, når man spiller på forskellige underlag.

Takket være deres funktionalitet og universelle design er Fly Befado sandaler det perfekte valg til et barns hverdagsaktiviteter. Anbefales også til fødder med en højere svang, de understreger, at komfort og mode kan gå hånd i hånd.

Vi er stolte af at kunne præsentere et produkt fra den anerkendte producent Befado, som har specialiseret sig i at skabe højkvalitets børnefodtøj i årevis. Ved at vælge sandaler fra denne kollektion kan du være sikker på, at du vælger gennemprøvet kvalitet, funktionalitet og stil – egenskaber som er nødvendige for, at dit barns fod kan udvikle sig på en sund måde og samtidig se moderigtigt ud.

  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Sund fod tegn
  • Producent kode: 721p001
  • Farve: Grå
  • Pletfarve: lyserød
  • Materiale: kunstlæder
  • køn: piger
  • Låstype: velcro
  • Emballage tilstand: Original

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|