Befado børnesko mm 110P436 lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Det pågældende produkt er Befado børnetøfler, modelnummer 110P436 i pink. Den er en del af den unikke Mummy & Me kollektion skabt i samarbejde mellem to mærker - Inblu og Befado. Denne kollektion er designet med mødre og deres døtre i tankerne, hvilket gør dem i stand til at bære matchende hjemmesko med motiver som killinger, enhjørninger, pindsvin, hjorte eller pingviner, designet til at introducere positiv energi i hverdagen for både børn og deres mødre.

Befado hjemmesko er designet til piger og er kendetegnet ved mange detaljer, der sikrer komfort og sund udvikling af barnets fod. Speedy-modellen, designet med børns ergonomi i tankerne, har et ankelspænde, der holder fodtøjet i den rigtige position, hvilket sikrer en stabil gang. Den bredere tå giver plads til mobile fingre, hvilket er vigtigt for den rette kinetik af barnets fod. Hjemmeskoene har åndbare såler, der hjælper med at reducere fodsved.

Hjemmeskoene er lavet af stof, hvilket sikrer god ydeevne og fleksibilitet. En yderligere fordel ved fodtøjet er den stive hældisk, som understøtter den korrekte placering af hælen og forhindrer den i at bevæge sig.

Befado er en velkendt og respekteret producent af børnesko, og dette mærkes hjemmesko bliver ofte valgt af forældre, der bekymrer sig om den rette udvikling af deres børns fødder. Den lyserøde farve og attraktive mønstre vil helt sikkert appellere til små brugere, og typen af ​​lås vil gøre det lettere for barnet at tage skoene på og af på egen hånd.

Vægten af ​​produktet med individuel emballage er 0,4 kg, hvilket tyder på, at det er let og ikke udgør en ekstra belastning for barnets udviklingsfødder. Disse hjemmesko er kategoriseret som børnefodtøj og er tilgængelige i børneprodukter sektionen.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Spænder
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|