Befado børnesko mm 116Y297 lyserød sølv grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado, en kendt producent af fodtøj til børn, præsenterer i samarbejde med Inblu-mærket et produkt fra den charmerende og attråværdige "Mummy & Me"-kollektion - børnesko mm 116Y297 i attraktive nuancer af pink, sølv og grå. Denne kollektion udmærker sig ikke kun ved sine farver, men også ved sit unikke design med billeder af motiver elsket af børn, såsom killinger, enhjørninger eller hjorte, som gør hver model ikke kun praktisk, men også fuld af børns fantasi.

Befado mm 116Y297 er det perfekte valg til aktive piger, der har brug for behageligt og stabilt fodtøj hver dag. Disse hjemmesko er perfekte som erstatningssko til børnehaven eller som hjemmesko, takket være hvilke små fødder vil kunne nyde frihed og komfort hele dagen lang.

Indvendigt er skoene foret med Soft B-System teknologi, som garanterer blødhed og korrekt pasform til barnets fod, og dermed giver ekstra komfort og en følelse af behagelig indpakning. Forbindelsen mellem dette system og sikkerhed og kvalitet gør Befado til et mærke, som forældrene stoler på.

Hjemmeskoene har elastikbånd, der gør det nemmere for barnet at tage skoene af og på selvstændigt, samtidig med at de sikrer et godt greb og universal pasform til foden. En stiv hæltæller tjener til den rette udvikling og stabilisering af barnet under løb, hvilket er ekstremt vigtigt i de første år af dannelsen af ​​bevægeapparatet.

Skoene er lavet af nøje udvalgt stof og ser ikke kun æstetisk tiltalende ud, men er også slidstærke og nemme at vedligeholde, hvilket er vigtigt for små opdagelsesrejsendes daglige brug. Subtile farver og dekorative elementer understreger desuden den pigeagtige karakter af disse hjemmesko, mens de opretholder en vis universalitet, der gør det muligt for dem at matche mange outfits.

Ved at vælge Befado mm 116Y297 investerer forældre i deres børns sikkerhed, udviklingsstøtte og glæde, alt sammen indeholdt i en tilgængelig form for funktionelt og attraktivt fodtøj, der helt sikkert vil appellere til både mor og datter i deres daglige eventyr sammen.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Producent kode: 116297
  • Farve: lyserød sølv Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: Astringerende gummi

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|