Befado børnesko pu 065X164 blå grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnefodtøj pu 065X164 er det perfekte valg for forældre, der bekymrer sig om den sunde udvikling af deres børns fødder. Disse charmerende sandaler i blå og grå nuancer vil appellere ikke kun til børn, men også til deres omsorgspersoner, takket være den funktionalitet og komfort, de tilbyder.

Et karakteristisk træk ved disse sko er deres åndbarhed - overdelen er lavet af bomuld og skostoffer. Dette er en garanti for en åndbar belægning, der dækker små fødder, så de frit kan termoregulere selv på varmere dage. Befado sandaler har en hævet hæl og stabile sider, hvilket er ekstremt vigtigt i tilfælde af børnesko, fordi det hjælper med at holde foden i den rigtige position og forhindrer ustabilitet.

Velcro, som er sandallukningssystemet, er en hurtig og enkel løsning, der giver selv de yngste brugere mulighed for trygt at tilpasse skoene til deres egne behov. Den åbne forreste del af sandalerne giver mulighed for naturlig ventilation og lader tæerne "ånde", hvilket er endnu en fordel på varme dage.

Dette produkt er også blevet tildelt Healthy Foot-mærket, hvilket betyder, at det er certificeret og anbefalet af ortopædiske specialister på grund af dets egenskaber, der understøtter den korrekte udvikling af barnets fod. Dette er især vigtigt, fordi voksende børn har brug for fodtøj, der ikke kun ser godt ud, men frem for alt understøtter deres helbred.

En yderligere fordel ved Befado pu 065X164 sandalerne er læderindlægssålen, som øger brugskomforten og absorberer overskydende fugt, og den stive hæltæller sikrer den korrekte placering af hælen. Disse sandaler er bestemt et godt valg for drenge, der værdsætter aktivitet og komfort, mens de spiller.

Ved at købe Befado sandaler kan forældre være sikre på, at deres små fødder er i de rigtige hænder. Disse sko leveres i deres originale emballage og deres vægt med individuel emballage er cirka 0,32 kg, hvilket gør det nemt at transportere og opbevare. Sandaler fås i forskellige størrelser, skræddersyet til behovene for hurtigt voksende børns fødder. Under hensyntagen til de ovennævnte funktioner er Befado sko et godt valg for aktive børn, der værdsætter frihed og komfort i løbet af forårs- og sommerdage.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Sund fod tegn
  • Producent kode: 065X164
  • Farve: blå Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Emballage tilstand: Original
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.32

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|