Befado børnesko 217P090 blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnesko 217P090 blå - Komfort og sikkerhed ved hvert skridt

Når du vælger de første sko til en lille verdens opdagelsesrejsende, kan du ikke ignorere deres kvalitet og indflydelse på den sunde udvikling af fødder. Befado børnefodtøj, inklusive modellen 217P090 i en glad blå nuance, er et ideelt tilbud til voksende, aktive fødder.

Befado designere er klar over, at børns fødder ikke kun har brug for blød beskyttelse, men også passende støtte. Det er derfor, hver model, inklusive SNAKE, blev skabt for at sikre sikkerhed og komfort. Mærkets forpligtelse til sundheden for børns fødder bekræftes af "Healthy Foot Sign"-certifikatet og anbefalinger fra ortopæder.

Det sporty og energiske design af SNAKE sandalerne fra Befado vil helt sikkert tiltrække unge aktivitetsentusiasters opmærksomhed, og de detaljerede fodboldaccenter i designet understreger disse skos drengeagtige karakter yderligere.

Overdelen af ​​disse sandaler er lavet af højkvalitets, åndbare bomuldsstoffer, der garanterer hygiejne og åndbarhed, hvilket forhindrer overdreven sveden af ​​fødderne. Denne funktion er især vigtig på varme sommerdage, hvor aktive børn har brug for sko, der giver tilstrækkelig luftcirkulation.

Det innovative Flex-B System, der bruges i skoens såler, gør, at de kan være fleksible på det optimale sted, i overensstemmelse med ortopædernes anbefalinger. Dette er afgørende for den rette udvikling og funktion af børns fødder, når de går, løber eller hopper.

Fastgørelsen af ​​217P090 modellen i form af komfortable og brugervenlige spænder giver mulighed for hurtig og nem justering af fodtøjet til selv de mest energiske fødder. Derudover tjener den stive hæl på skoene til at stabilisere og placere hælen korrekt, hvilket er meget vigtigt i tilfælde af sko til de yngste brugere.

Befado, som en anerkendt polsk producent af børnesko, bekymrer sig om detaljerne og holdbarheden af ​​sine produkter. Befado børnetøfler ser ikke kun attraktive ud, men garanterer også, at børn vil nyde komfort og sikkerhed til enhver tid.

Befado tager sig af sine yngste kunders behov og præferencer, og tilbyder fodtøj, der opfylder de højeste standarder, og den blå model 217P090 er endnu et bevis på, at mode kan gå hånd i hånd med komfort og sundhed.

  • køn: Drengene
  • Låstype: Spænder
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Karakter: mangel
  • Materiale: Stof
  • Farve: blå

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|