Befado gule børnesko 250P093 blå grå flerfarvet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado gult børnefodtøj 250P093 er den perfekte løsning til aktive, energiske børn, der har brug for behageligt og sikkert fodtøj til sommeren, fyldt med eventyr.

Lavet med sarte små fødder i tankerne, kombinerer disse farverige sandaler funktionalitet med attraktivt design. Blå og grå nuancer, suppleret med flerfarvede accenter, vil helt sikkert appellere til små opdagelsesrejsende og vil tilføje charme til enhver børns styling.

Befado-produkter er berømte for at sørge for den sunde udvikling af børns fødder, og 250P093-modellen er et perfekt eksempel på dette. Overdel lavet af luftigt bomuldsstof garanterer ikke kun høj hygiejne, men giver også fødderne de nødvendige vejrtrækningsforhold, hvilket er afgørende på varme dage.

Flex-B systemet er en innovativ egenskab ved disse sandaler, som gør, at de kan bøjes på det rigtige sted i henhold til ortopædernes anbefalinger og dermed sikre den korrekte positionering af foden under gang. Dette gør Befado gule børnesko ikke kun behagelige, men understøtter også den sunde udvikling af det lille barn.

"Healthy Foot Sign"-certifikatet er en yderligere bekræftelse på, at skoene er anbefalet af specialister og opfylder unge brugeres behov. Yderligere fordele, såsom et gult indlæg i sålen, som er en signatur på produktets ægthed, og en stiv hæl, der garanterer tilstrækkelig stabilisering, adskiller disse sandaler fra konkurrerende tilbud.

Velcro-typen af ​​fastgørelse er ikke kun praktisk, men giver også børn mulighed for selv at tage sko på og af, hvilket er endnu et skridt mod uafhængighed.

De er dedikeret til drenge, men de universelle farver og design kan også matche mange pigers outfits. Befado gule børnesko 250P093 er bestemt et godt valg for forældre, der værdsætter deres barns sundhed og komfort lige så meget som et moderigtigt og stilfuldt udseende.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: blå Grå flerfarvet
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|