Befado gule børnesko 350P014 rød marine blå blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Det seneste tilbud fra Befado-mærket er farverigt og energisk børnefodtøj model 350P014, som kombinerer funktionalitet, komfort og attraktivt udseende. Takket være deres design er de beregnet til aktive børn, der værdsætter frihed og komfort, mens de leger udendørs.

Sandalernes design vækker opmærksomhed med en levende kombination af farver - rød, marineblå og blå, som gør, at fodtøjet nemt passer ind i børns æstetik og kan være en iøjnefaldende tilføjelse til mange sommeroutfits.

Befado, kendt og værdsat af forældre for kvaliteten af ​​sine produkter, fokuserede også denne gang på materialer af høj kvalitet. Overdelen af ​​fodtøjet er lavet af åndbare bomuldsstoffer, hvilket er afgørende for at opretholde en ordentlig hygiejne på barnets fødder og deres komfort, når de bæres. At tage sig af de små fødders sundhed er prioriteten for Befado-mærket.

Sandalerne er udstyret med det innovative Flex-B system, som gør, at sålen kan bøje sig ordentligt på steder anbefalet af ortopæder og dermed understøtter fodens naturlige udvikling og dens korrekte holdning. Desuden udgør det gule element på sålen ikke kun et karakteristisk tegn på produktets originalitet, men tilføjer også en energisk karakter til helheden.

Befado fodtøj har også en stiv hældisk, som er et vigtigt element, der er med til at give tilstrækkelig støtte til hælen. Indersålen lavet af læder garanterer desuden brugskomfort og absorberer overdreven fugt.

Stærke og nemme at justere velcrolukninger giver barnet mulighed for hurtigt og uafhængigt at justere skoene, hvilket lærer børnene selvstændighed og er en bekvem løsning for forældre.

Befado 350P014 børnesandaler er den perfekte løsning til drenge, der værdsætter aktiv rekreation og sjov på varme dage. Omhyggeligt lavet, certificeret og anbefalet af specialister, de er et sikkert valg for bevidste forældre, der leder efter fodtøj til deres børn, der kombinerer sunde standarder med et attraktivt udseende.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder
  • Producent kode: 350p014
  • Farve: Rød Flåde blå
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|