Befado børnesko 212P070 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado 212P070 børnesko i charmerende nuancer af pink og grå er det perfekte valg til dit barn, der tager sine første, men også alle efterfølgende skridt i verden. Som ansvarlige forældre og værger ved vi, hvor vigtigt det er at støtte børns sunde udvikling, og Befado sko er skabt med dette for øje.

Disse sjove og praktiske hjemmesko er designet til piger og anbefales af ortopædiske specialister og har certifikater, der garanterer deres høje kvalitet. Vi forsikrer dig om, at med det dynamiske liv som en lille opdagelsesrejsende i tankerne, er sålen på Befado-sko designet til at være let og fleksibel. Dette vil tillade små fødder at bevæge sig naturligt og være fleksible, mens de løber, hopper og tager på ethvert andet eventyr.

Overdelen af ​​fodtøjet er lavet af højkvalitets, åndbare bomuldsstoffer, hvilket er ekstremt vigtigt med hensyn til hverdagshygiejne og bærekomfort. Vi sørger for, at barnets hud kan ånde frit, og at skoene ikke forårsager irritation selv på den mest intense legedag.

Vi har designet disse specielle hjemmesko til små individualister, der kan lide at skille sig ud. Den grå farve er en klassisk base, smukt oplivet af lyserøde elementer og orange detaljer, der giver skoene en munter og sjov karakter. Komplementering af designet med en stiv hælskranke sikrer korrekt ankelstøtte og beskyttelse mod skader.

Befado 212P070 fodtøj med velcrolukning garanterer brugervenlighed selv for de mindste brugere. Dette giver barnet mulighed for selvstændigt at tage sko på og af, hvilket er med til at udvikle færdigheder og fremmer selvstændighed.

Vægten af ​​produktet med individuel emballage er kun 0,4 kg, hvilket gør disse hjemmesko ekstremt lette og praktiske at transportere, både til ferier og til børnehave eller skole.

Befado-producenten har nydt godt af forældrenes tillid i årevis og har leveret fodtøj, der ikke kun er smukt, men frem for alt sikkert og godt for sundheden for udviklende fødder. Ved at vælge Befado 212P070 hjemmesko, vælger du dokumenteret kvalitet til dit barn.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|