Befado princess speedy sko 109P228 sort ecru

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Oplev eventyrverdenens charme i hverdagen med en begrænset serie af børnesko "Speedy princesses 109P228" fra den respekterede børnefodtøjsproducent Befado. Disse usædvanlige sorte og ecru hjemmesko er specielt skabt til små drømmere, der ønsker at føle sig som rigtige prinsesser.

Projektet er præget af velgørenhedens skær, fordi Befado i samarbejde med Monika Jaskólska, stifter af fonden "Det er ikke rigtigt, ikke at hjælpe" er involveret i en ædel sag - at støtte børnepsykiatrien. Takket være "Slippers from the Heart"-initiativet omsættes hvert par fodtøj fra denne kollektion til direkte økonomisk bistand: Fra hver solgt tøffel går PLN 1 til børn i nød.

Specifikationen af ​​Befado fodtøj garanterer den højeste komfort og sikkerhed for børn. Skoene har certifikatet "Healthy Foot Sign", som bekræfter deres ergonomiske form og sundhedsmæssige egenskaber. En stiv hæl stabiliserer benet, hvilket er vigtigt for den rette udvikling af barnets fod. I kombination med det bløde B-system, der bruges i foret, vil dit barns fødder ikke kun opnå beskyttelse, men også enestående bærekomfort.

Det fantasifulde design af hjemmeskoene er ledsaget af inspirerende billeder af prinsesser, der helt sikkert vil charmere enhver lille dame. Den praktiske velcrolukning gør det nemmere for børn at tage skoene af og på selvstændigt, uanset alder.

Befado produkter er holdbare og solide takket være brugen af ​​materialer af høj kvalitet. Stoffet, som disse hjemmesko er lavet af, er let at rengøre og slidstærkt, hvilket gør dem perfekte til hverdagsleg, såvel som til at have på i børnehaven eller skolen.

Befado børnefodtøj "Speedy princesses 109P228" - det er mere end bare hjemmesko, det er et stykke af den magiske verden i en hverdagsversion, kombineret med missionen om at hjælpe og pleje den sunde udvikling af de yngste fødder. Charmerende, funktionelle og med børns bedste for øje - disse hjemmesko er et valg, der vil glæde både små prinsesser og deres ansvarlige forældre.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: sort ecru
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|