Reweks Blomster hjemmesko violet

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Reweks Hjemmesko med lilla blomster – Perfekt til små fødder

Reweks-mærket omfatter produkter, der kombinerer attraktivt design og praktisk, og tøfler med lilla blomster er et perfekt eksempel på at kombinere disse funktioner. Designet specielt til piger, vil disse charmerende hjemmesko blive dine børns yndlingsfodtøj, ikke kun på grund af deres unikke udseende, men også på grund af komforten ved at bære.

Producenten Reweks ved, at børns fødder er grundlaget for en sund udvikling, hvorfor den bruger materialer af højeste kvalitet til at producere børnetøfler. Selv når du leger i børnehaven, skolen eller derhjemme, vil dit barns fødder være omgivet af omsorg og komfort.

Reweks hjemmesko i kategorien Til børn er en garanti for, at dit barn vil elske deres nye tilbehør. Det lilla blomstermønster vil tiltrække opmærksomhed og tilføje charme til enhver lille dame, mens den lilla farve gør, at hjemmesko nemt matcher forskellige børns stilarter.

Sikkerheden under brug er sikret af en stiv hæl, der stabiliserer foden og forhindrer dens ukontrollerede bevægelser, hvilket er meget vigtigt under børns hurtige og adrætte leg. Brugskomforten sikres af læderindlægssålen, som ikke kun tilpasser sig fodens form, men også sørger for tilstrækkelig luftcirkulation. Den profilerede indlægssål understøtter den korrekte placering af fødderne, hvilket er ekstremt vigtigt for at vokse børns fødder.

Velcrolukningstypen er en ekstra fordel, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at justere tøflens bredde. Takket være dette kan det lille barn tage sine sko på og af på egen hånd, hvilket helt sikkert udvikler ånden af ​​selvstændighed og lærer selvbetjening.

Det kan ikke ses bort fra, at hjemmeskoene er lavet af stof, som gør dem lette og luftige. De er ideelle til indendørs brug og beskytter gulve mod ridser og fødder mod kulde.

Reweks Slippers med lilla blomster er ikke kun et smukt og moderigtigt tilbehør til en lille pige, men også behageligt, sikkert og sundt fodtøj, der vil tjene dit barn i lang tid og give det glæde og komfort ved hvert skridt.

  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Indersål i læder Profileret indsats
  • Karakter: mangel
  • Materiale: Stof
  • Farve: Violet

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|