I vores butiks tilbud finder du en række sko fra en kendt børns fodtøjsproducent - Bartek. Bartek har produceret børns fodtøj i over 20 år og leverer dem til både polske og udenlandske butikker. Bartek er et polsk firma, der er den største producent af børns fodtøj i Europa. Siden starten af virksomhedens eksistens er der allerede skabt 10 millioner par sko.


Hvorfor er det værd at vælge Bartek støvler?


Virksomheden nyder anerkendelse og tillid blandt forældre såvel som deres små børn. Han har også stor erfaring med at designe og skabe sko, der passer til komforten og den rette udvikling af børn.


Fodtøj til børn skabt af specialister


Teamet med ansvar for at designe Bartek sko består af specialister, der behandler børns udviklingsbehov dagligt. Og projekter, der gennemføres i produktionsprocessen, er skræddersyet til bedst at passe til anatomien af børns fødder.


Tilbudet på vores butik


Bartek støvler er tilgængelige i vores tilbud, både til drenge og piger i alle aldre. Udvalget af tilgængelige størrelser er meget bredt - fra 20 til endog 38 størrelser. Derudover vælger hvert barn og forældre en model, der passer til deres egne smag og behov. I vores butik finder du forskellige modeller af Bartek sko med hensyn til både farve og design.


De fleste modeller er lavet af naturlæder, som beskytter mod eksterne faktorer - f.eks. Frost, kulde og fugtighed - og tillader også fri luftstrøm, hvilket ikke fører til sved af foden.


Bartek støvler opvarmes med varm pels, så der er ingen risiko for overdreven varmeafledning. Desuden har udvalgte modeller også en membran, som er et element, som desuden beskytter barnets fod mod nedkøling, såvel som fugt ind i skoens inderside. Også takket være den anvendte membran transporteres overskydende fugt udenfor støvlerne.