Børn, i modsætning til optrædener, er de mest krævende kunder. At finde fodtøj, der vil være behageligt, praktisk og desuden vil opfylde vores børns krav, kan være en reel udfordring. Zarro støvler er værdsat af både børn og deres forældre, fordi de er i stand til at møde selv de mest kritiske smag, og deres funktionalitet opfylder alle forældre.


Vores sortiment


I vores butik finder du støvler, der er perfekte til både en dreng og en pige. Alle er lavet af naturlæder, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor mere krævende - efterår og vinter vejrforhold - og de vil være i stand til at klare intense børns spil udenfor.


Zarro sko fås i størrelser fra 25 til 37. De er alle lavet i neutrale farver, som beskytter dem mod synligt snavs og gør dem længere.


Hvorfor er det værd at vælge Zarro støvler?


I Zarro støvler bliver børnene ikke bange for selv de mindst gunstige vejrforhold. Naturlig hud giver fremragende varmeisolering til barnets fod, takket være, at vores barn kan sætte på støvler om efteråret og om vinteren uden frygt for frost, forkøling eller endda regn.


Zarro mærke støvler har også yderligere varmeisolering inde i skoen. Påfyldningen er pels, som vil sørge for at holde temperaturen på foden. Skoene er også udstyret med en profilet indersål, takket være, at støvlerne passer perfekt til barnets fod, hvilket gør den lille eventyrer glad for at få fodtøjet sine yndlingssko og har det godt i dem.


Den profilerede indersål er lavet af et materiale, som absorberer ekstra fugt. Materialer til fremstilling af Zarro støvler beskytter mod at miste foden, men ikke forårsager afkøling. Zarro støvler gør det ikke svært at sætte på og tage af.


Hvis du er en krævende forælder og dine børn gerne vil bære stilfuld og elegant, skal du investere i Zarro fodtøj.