Komfort og æstetik kan gå hånd i hånd - McArthur kvinders sko

McArthur er et synonym og et særligt tegn på kvalitet inden for sport og trekking fodtøj. Kvinders sko af dette mærke er designet til kvinder, der leder en aktiv livsstil, og søger også sko, hvor prisforholdet er retfærdigt og rationelt. Brandet reagerer også på kundernes behov, der føler sig bedst i et bymiljø.

McArthur - et mærke med traditioner

Virksomheden skelnes af en 20-årig praktikplads på det polske marked, som er bredt kendt ikke kun blandt sportsfolk og aktive mennesker. Indledningsvis behandlede mærket designet af et bredt udvalg af sportssko, herunder trekking. Med tiden udvide McArthur sin rækkevidde til andre sportsmodeller, såsom sneakers, samt sko med en mere officiel karakter, såsom balleriner, høje hæle og kvinders sandaler.

McArthur i en storby

I sortimentet af butikken finder du også McArthur kvinders sandaler. Mønstre holdes i en afslappet, afslappet stil, takket være, at de passer ind i mange sommer, lette tøj. Der er begge velcro-modeller - typisk sport, matchende bomuldshorts og luftige bukser, samt minimalistiske flip-flops, som vil se godt ud i mere stilfulde kombinationer, for eksempel med en maxi-kjole.

For bjergvandrere - kvinders trekking sko

For tørstige bjergruter tilbyder McArthur holdbart og solidt trekking sko. Kvinders denne type fodtøj er kendetegnet ved et mere subtilt design, og alle detaljer i produktionen, alt fra udvælgelsen af læder, bund, syning og limning til udvælgelsen af indsatsen er omhyggeligt raffineret. Materialer udvalgt af teknikere gør det muligt for foden at "trække vejret". Skosåler har et godt greb på jorden, mens de er holdbare og fleksible, hvilket giver dig mulighed for sikkert at bevæge sig over bjergene.

Tænker på aktive kvinder

McArthur glemmer ikke de travle elskere af byernes elegance. McArthur støvler fremstillet af kornlæder og ruskind læder er svaret på de mest krævende kunder, der følger de nuværende tendenser. Tilbudet omfatter både klassiske modeller - lårbånd, officielle støvler, samt ankellængde sashes eller ankelstøvler på fashionable, høje hæle.

McArthur kvinders sko kvinder, der har en sportskant, såvel som dem der fokuserer på komfort og funktionalitet vil især sætte pris på. Sæsonbestemte propositioner af McArthur indeholder primært modeller med en klassisk linje, hvor der er nuværende accenter af de nuværende modetrends. Vi opfordrer dig til at gøre dig bekendt med vores samlinger.