Støvler fra anerkendt producent Caprice er fodtøj præget af elegance, upåklagelig ydeevne og brug af moderne løsninger, der øger komforten i brug. I tyve år har det tyske mærke været kendt for produktion af kvinders sko, værdsat over hele verden, herunder talrige fodtøjsudstillinger. Det er et glimrende valg for kvinder, der værdsætter elegance i fremragende præstationer.


Mængden af mangfoldighed og detaljernes magi


De tilbudte models rigdom manifesteres først og fremmest i den brede tilgængelighed af udskæringer, forskellige efterbehandlingselementer og flere hælhøjder. Tilbudet omfatter modeller i officers stil samt mere feminine, og også skabt specielt til de koldeste dele af året.


Blandt de dekorative accenter, som fabrikanten bruger, kan du finde elegante beslag og spænder, indviklet snøring og snøring samt stiliserede finialer af blød pels. Sortimentet giver dig mulighed for at vælge fodtøj, der passer til enhver stil - fra elegante, mere hverdag til mindre officielle og usædvanlige.


Moderne holdbarhed


Caprice støvler er også ekstraordinære holdbarhed og finish kvalitet. Materialer af høj kvalitet, der bruges til at gøre dem, omhyggelig syning, gennemtænkt og ergonomisk profilering af den øvre, holder det flotte udseende af sko selv efter lang brugstid.


Hvad der skelner Caprice produkter er moderne teknologier, der bruges til at forbedre fodtøjets ydeevne. Et af dem er "OnAir" -systemet, kaldet af producenten "en klimaanlæg". Alt takket være en speciel struktur placeret i vægge af sko, der indeholder luftmikroceller, der tillader luftcirkulation og fugttransport. Det giver dig også mulighed for at producere modeller, der kan bæres hele året rundt.


Den anden innovative løsning er en korrekt profileret indersål, der også er fremstillet i "OnAir" -teknologien, som absorberer fugt meget mere effektivt end traditionelle indlægssål, tilpasser sig fodens form og absorberer belastningerne, der genereres under gang.


Vi inviterer dig til at kigge nærmere på Kosakkerne fra Caprice.