Støvler af det berømte polske firma Daszyński er førsteklasses sko designet til at blive brugt om efteråret og vinteren. Lavet med omhu for den mindste detalje, de ser godt ud og giver foden den højeste brugervenlighed. Lavet af materialer af høj kvalitet, de er faste og holdbare, de garanterer foden varme og beskytter den mod fugt selv i den største plys.

Fodtøj Daszyński er et eksempel på en perfekt kombination af æstetik og funktionalitet - funktioner, som ofte er gensidigt eksklusive. Den polske producent formåede at skabe sko, der giver os et attraktivt udseende og komfort. Daszyńskis støvler blev lavet med omtanke for detaljer og designet til at betjene os om efteråret og vinteren uden problemer. Fordelen med sko er en stabil hæl, som giver os vækst uden at reducere vores komfort - denne løsning vil tilfredsstille alle kvinder, der ikke ønsker at opgive deres hæle om vinteren og vil føle sig elegante. En ekstra fordel er den glidende sål, som sikrer stabilitet, selvom du bevæger dig på glat jord. Iført Daszyński støvler, risikerer vi ikke at glide på isen, og vi er skadede.

Præsenterede støvler har en stiv hæl, som sikrer stabilitet og forhindrer det i at glide. Sko holder perfekt på benet og garanterer maksimal komfort. Lavet udelukkende af læderagtigt materiale af høj kvalitet, de ser godt ud og er resistente over for skader. De bryder ikke, slipper ikke, de er modstandsdygtige over for slid.

Isolerede støvler Daszyński blev designet under hensyntagen til de specifikke vejrforhold i efteråret og vinteren. Sko lækker ikke kun ud og er modstandsdygtigt mod fugt, men også god beskyttelse af foden mod kulde. Skoens centrum er foret med fodtøj fleece, som beskytter mod kulde selv på de koldeste dage.

De usædvanligt smarte støvler af det værdsatte mærke Daszyński vil især appellere til de damer, der værdsætter elegance og som en moderne, lidt rock stil. Takket være de præsenterede støvler, vil de skabe mange unikke stiliseringer, der sikkert vil tiltrække opmærksomhed.