Edeo-selskabet takket være dets mange års erfaring ved, hvad kvinder synes mest og følger de nyeste trends i mode. Takket være dette har vi et udvalg af forskellige stilarter, så du kan skabe interessante stileringer i efterår og vinter. Hver kvinde vil finde støvler, der opfylder hendes forventninger.

 

"Varieret samling"

Edeo støvler er kendetegnet ved høj kvalitet og opmærksomhed på alle detaljer. Denne type sko med en forlænget ankel øvre har fundet en masse beundrere, der kan afhente tilgængeligheden af mange modearter.

Sortimentet finder støvler:

- lavet af høj kvalitet naturlæder, med forskellige teksturer

- har korrekt formet såler

- have lave eller høje hæle

- med afrundede tæer

- isoleret indvendigt med blød fleece

De grundlæggende farver er sorte og brune. Edeo-selskabet fristede også til at producere rødfarvede støvler til kvinder, der kan lide at skille sig ud.

Usædvanligt udseende har blonder-up støvler med trapes soler og lave hæle.

 

"Attraktive design og tilbehør"

En speciel udsmykning af hvert par Edeo støvler er klassiske lynlås, placeret på indersiden af den øvre.

En unik tilføjelse er søm fremhævning af forskellige materialer: korn og ruskind læder. Overdelens overdel vil perfekt understrege udseendet af benene.

Hele er suppleret med tilstedeværelsen af Edeo firmaets logo, indgraveret i læder eller i et mærke fra glidelåsen.

 

"Varmt interiør"

På en kold og frodig dag vil det varme interiør af støvlerne være godt. Fødderne i strømpebukserne alene bliver ikke kolde, og de vil føle sig godt tilpas pakket rundt om dem.

Stabiliteten af denne type fodtøj gør dem egnede til enhver overflade.

 

"Klassisk og ekstraordinær"

Med Edeo støvler giver vi et unikt udseende af vores udseende. Kombination med et sjal, handsker eller en taske i samme nuance vil være et stilfuldt supplement til det hele.

Investeringen i perfekt fodtøj betyder, at vi vælger det bedste, og hver dag bliver bedre takket være muligheden for at bære fænomenale ankelstøvler.