Gregors har lavet en samling ankelstøvler til kvinder, der giver maksimal komfort, når de bæres. Deres konstruktion og materialer er praktisk udformet, hvilket gør dem tilpasning til fødderne og stabilt holde sig til dem. Og vigtigst af alt: Det er en ejendommelig nødvendighed af en kvindes garderobe.


"Den højeste kvalitet og mangfoldighed i samlingen"


Gregors støvler er lavet af ægte læder, som er af højeste kvalitet. Den øvre når anklen, hvilket betyder, at det ikke vil tykke kalven og vise hele benene pænt.


Tilbudet omfatter støvler isoleret inde med et blødt materiale til vinteren samt modeller uden isolering, der fungerer godt i forår og efterår.


I Gregors støvler finder vi følgende modearter:

- laced;

- med lynlåse på indersiden eller på begge sider

- med elastik i stedet for lynlås.


Forskellige højder giver dig mulighed for at vælge sko efter eget valg. Lav og høj kiler samt hæle i form af en stang er til rådighed.


Den klassiske farve er sort, som dominerer hele sortimentet. Det er den mest populære farve, der har fundet tilbedelse af mange kvinder og passer stort set alt sammen. Kombinationen af glat læder og ruskind ser på sin side imponerende og original.


De dekorative elementer, der tiltrækker opmærksomhed i Gregors støvler er:

- dekorative spænder

- indsatser med sålen i en anden farve, fx rød;

- synlig syning ved sålen

- overrullet rullet op;

- æstetiske folder.


Opmærksomheden tiltrækkes af sålerne, hvilken konstruktion bidrager til den stabile placering af ben, hvilket er yderst vigtigt, når man går om vinteren på glatte fortove.


"Skønhed i benene i enhver henseende"


Støvler er store med korte nederdele, shorts og bukser. At vælge denne type fodtøj er en investering i multitasking, manifesteret i det faktum at vi kan bære dem ved forskellige lejligheder og vil altid se godt ud. Deres udseende er permanent indskrevet i modetrends, så vi altid kommer til tiden.