Daszyński er en anerkendt producent af fodtøj, der er skabt med kvinder i tankerne. Dette er ikke bare et reklameslogan, men en af ​​filosofierne bag dette fodtøj. Du kan se det ved første øjekast, når du ser på nogen af ​​de modeller, der er underskrevet af dette polske mærke. Stil, chic, elegance, interessant udseende, velvalgte farver, interessant tilbehør, omhyggelige finish samt en bred vifte af modeller - alle disse superlativer beskriver kun i ringe grad tilbuddets fulde egenskaber.


Noget godt for enhver kvinde


Uanset præferencer finder hver repræsentant for det fair køn i sortimentet med navnet Daszyński et produkt, der lever op til hendes forventninger. Elskere af lange støvler vil helt sikkert være opmærksomme på modellerne af støvler og isolerede støvler. Tilhængere af let, kort og behageligt fodtøj vil hænge øjet på ballerinaer, og damer med fokus på elegance vil altid nå smagfuld i hver tomme shuttles og attraktive sko. Enhver styling vil være let med et sådant sortiment.


Materialer brugt af Daszyński -virksomheden


Skoens form er kun den ene side af mønten. Grundlaget for brandets gode mening er deres ydeevne, som er på et ekstremt højt niveau. Alt takket være brugen af ​​materialer af højeste kvalitet fra den økologiske læderlinje. Takket være denne løsning er det muligt at angive en dobbelt merværdi, der ligger bag: For det første går fodtøj i meget god kvalitet til hænderne og faktisk til benene på forbrugeren, hvilket giver tillid til enhver situation og understreger deres gode smag og stil, og for det andet er denne kendsgerning af stor betydning for økologi, fordi den begrænser fænomenet ved brug af naturlige huder hentet fra dyr, hvilket kritiseres af mange mennesker. Det har også en anden dimension i form af attraktive priser, meget gunstig set fra den tilbudte kvalitet.


Fra design til implementering


Bag hver model af Daszyński fodtøj er der et gennemtænkt design, på grundlag af hvilket specifikt materiale, farve og efterbehandling er valgt. Takket være dette gør den endelige effekt et godt indtryk og tiltrækker kunder. Dette udmønter sig også i diversificeringen af ​​tilbuddet med hensyn til tilgængelighed af modeller. Så lad os tage et kig på de forskellige former for fodtøj, der tilbydes.


Støvler


Denne type fodtøj er meget eftertragtet af damer, især når den varmere del af året er ved at være slut, og der er behov for at finde det rigtige fodtøj til den køligere periode. Daszyńskis tilbud omfatter modeller med en lavere, mere stabil hæl.


Farveskemaet starter med sort, går gennem lysere nuancer, op til grå og mørk beige. En sådan farvepalet passer perfekt til det tøj, der er taget på sidst på efteråret og vinteren. Et interessant element er efterbehandlingstilbehør i form af stropper syet på den øverste del af skoen og løsere netindlæg, toppet med en snoresøm. Støvler De er også et ideelt valg til efterårsregnen, fordi de beskytter benene mod fugt og kulde.


Støvler isoleret


Det er den anden type sko beregnet til brug i koldt vejr. Takket være det varmere og godt isolerende for holder de foden ved en konstant temperatur, hvilket giver mulighed for behagelig bevægelse uanset de gældende ydre forhold.

Fastgørelse med lynlås gør det lettere at tage skoen på, selv på fødder iført sokker. Det tillader også den nøjagtige pasform af skoen, hvilket forhindrer foden i at glide og gnide. For at afslutte den anden side af skoene blev der også brugt en anden lynlås, som dog er rent dekorativ. Det suppleres af en metal, skinnende trykknap.


Ballerinas


Daszyński tilbyder også noget til foråret og sommersæsonen. Flerfarvet Ballerinas i et klassisk snit vil de bevise sig selv på varme dage, både på kontoret og under indkøb eller mens de slapper af på engen.

Slidstærkt stof, behageligt at røre for og ergonomisk snit sikrer føddernes komfort og selvtillid, mens de går. Derudover reducerer næseforstærkning risikoen for utilsigtet beskadigelse af sko og stød på tæerne.


shuttles


Den klassiske vare i producentens tilbud er shuttles, forberedt på mere afdæmpede, elegante stiliseringer. Det klassiske snit, den høje og solide hæl og den høje holdbarhed vil give brugerne et sikkert trin i enhver situation.


Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med Daszyński fodtøjstilbud.