Daszyński er en anerkendt producent af fodtøj til kvinder. Det er ikke kun et reklameslogan, men en af filosofierne bag dette fodtøj. Du kan se det ved første øjekast, når du ser på nogen af de modeller, der er underskrevet med dette polske mærke. Stil, chic, elegance, interessant udseende, velvalgte farver, interessante tilbehør, omhyggelige finish samt en bred vifte af modeller, der tilbydes. Alle disse superlativer beskriver på en lille måde tilbudets fulde karakteristika.


Noget godt for hver kvinde


Uanset præferencer vil hver repræsentant for det retfærdige køn i sortimentet, der bærer navnet Daszyński, finde et produkt, der opfylder hendes forventninger. Lovers af lange støvler vil helt sikkert være opmærksomme på modeller af støvler og isolerede støvler. Tilhængerne af lys, kort og komfortabelt fodtøj vil holde øje med ballerinaer, og damerne, der er fokuseret på elegance, vil til enhver tid nå smagfulde pumper og attraktive sko i hver tomme. Med et sådant sortiment vil ingen stylisering være skræmmende.


Materialer brugt af Daszyński


Skoformen er kun den ene side af mønten. Grundlaget for brandets gode omdømme er deres ydeevne og står på et ekstremt højt niveau. Alt takket være brugen af materialer af højeste klasse fra den økologiske læderlinie. Takket være en sådan løsning kan du angive den dobbelte merværdi, der ligger bag den: For det første kommer meget god kvalitet sko til forbrugernes fødder, giver tillid til enhver situation og fremhæver deres gode smag og stil, og for det andet er af stor betydning for økologi, fordi det begrænser fænomenet med at bruge naturlige dyreskind kritiseret af mange mennesker. Det har også en anden dimension i form af attraktive priser, meget gavnlig ud fra den tilbudte kvalitet.


Fra design til implementering


Bag hver model af Daszyński fodtøj er der et gennemtænkt design baseret på hvilket specifikt materiale, farve og efterbehandling løsninger er valgt. Takket være dette giver den endelige effekt et stort indtryk og tiltrækker kunder. Det betyder også, at tilbuddet varierer med hensyn til tilgængeligheden af modeller. Lad os tage et kig på de forskellige typer sko, der tilbydes.


støvler


Denne type fodtøj er meget eftertragtet af Herren, især når den varmere del af året nærmer sig enden, og der er behov for at finde det rigtige fodtøj i en køligere periode. Daszyńskis tilbud omfatter modeller med en lavere, mere stabil hæl.


Farvningen begynder med sort, gennem lysere nuancer, til grå og mørk beige. En sådan palette af farver passer perfekt ind i tøjene, der sættes i efteråret og vinteren. Et interessant element er efterbehandlingstilbehør i form af bælter syet i skos øverste del og løse meshindsatser, toppet med en strengsting. Støvler er et ideelt valg også til efterårsstrå, de beskytter fødderne mod fugt og kulde.


Isolerede støvler


Dette er den anden type sko designet til brug under koldt vejr. Takket være den varme og velisolerende foring sikrer de at holde foden ved en konstant temperatur, hvilket giver mulighed for behagelig bevægelse uanset de forhold, der hersker udenfor.

Fastgørelse med en skyder gør det lettere at sætte på en sko, selv på fødder klædt i sokker. Det tillader også den nøjagtige adhæsion af skoen og forhindrer derfor gnidning af foden og chafing. En anden lås blev også brugt til at afslutte den anden side af skoene, som dog har en rent dekorativ funktion. Komplementet er et metal, skinnende napa.


ballerinaer


Daszyński foreslår også noget til forår og sommer sæsoner. Forskellige balleriner i klassisk snit vil bevise sig på varme dage både på kontoret såvel som under shopping eller afslapning i engen.

Slidstærkt stof, behageligt til touch padding og ergonomisk snit sikrer dine fødder komfort og selvtillid, mens du går. Desuden reducerer næsen risikoen for utilsigtet skader på skoen og påvirkninger på fingrene.


Sko


Det klassiske element i producentens tilbud er penduler, designet til mere dæmpede, elegante stileringer. Klassisk skåret, høj og solid hæl og høj holdbarhed sikrer bærers selvtillid til enhver situation.


Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med tilbudet på Daszyński fodtøj.