Daszyński er en anerkendt producent af fodtøj til kvinder. Det er ikke kun et reklameslogan, men en af filosofierne bag dette fodtøj. Du kan se det ved første øjekast, når du ser på nogen af de modeller, der er underskrevet med dette polske mærke. Stil, chic, elegance, interessant udseende, velvalgte farver, interessante tilbehør, omhyggelige finish samt en bred vifte af modeller, der tilbydes. Alle disse superlativer beskriver på en lille måde tilbudets fulde karakteristika.


Noget godt for hver kvinde


Uanset præferencer vil hver repræsentant for det retfærdige køn i sortimentet med navnet Daszyński finde et produkt, der imødekommer hendes forventninger. Elskere af lange støvler vil helt sikkert være opmærksomme på modellerne af støvler og isolerede støvler. Tilhængere af let, kort og behageligt fodtøj vil holde øje med ballerinaer, og damer med fokus på elegance vil altid nå smagfuldt i hver tomme pendulfart og attraktive sko. Ingen styling vil være skræmmende med et sådant sortiment.


Materialer brugt af Daszyński


Skoformen er kun den ene side af mønten. Grundlaget for brandets gode omdømme er deres ydeevne og står på et ekstremt højt niveau. Alt takket være brugen af materialer af højeste klasse fra den økologiske læderlinie. Takket være en sådan løsning kan du angive den dobbelte merværdi, der ligger bag den: For det første kommer meget god kvalitet sko til forbrugernes fødder, giver tillid til enhver situation og fremhæver deres gode smag og stil, og for det andet er af stor betydning for økologi, fordi det begrænser fænomenet med at bruge naturlige dyreskind kritiseret af mange mennesker. Det har også en anden dimension i form af attraktive priser, meget gavnlig ud fra den tilbudte kvalitet.


Fra design til implementering


Bag hver model af Daszyński fodtøj er der et gennemtænkt design baseret på hvilket specifikt materiale, farve og efterbehandling løsninger er valgt. Takket være dette giver den endelige effekt et stort indtryk og tiltrækker kunder. Det betyder også, at tilbuddet varierer med hensyn til tilgængeligheden af modeller. Lad os tage et kig på de forskellige typer sko, der tilbydes.


støvler


Denne type fodtøj er meget eftertragtet af Herren, især når den varmere del af året nærmer sig enden, og der er behov for at finde det rigtige fodtøj i en køligere periode. Daszyńskis tilbud omfatter modeller med en lavere, mere stabil hæl.


Farveskemaet starter med sort, går gennem lysere nuancer, op til grå og mørk beige. En sådan farvepalet passer perfekt til det tøj, der er iført sidst på efteråret og vinteren. Et interessant element er efterbehandlingsudstyr i form af striber syet på den øverste del af skoen og løsere maskeindsatser, toppet med en striksøm. støvler De er også et ideelt valg til efterårsregn, fordi de beskytter benene mod fugt og kulde.


støvler varm


Dette er den anden type sko designet til brug under koldt vejr. Takket være den varme og velisolerende foring sikrer de at holde foden ved en konstant temperatur, hvilket giver mulighed for behagelig bevægelse uanset de forhold, der hersker udenfor.

Fastgørelse med en skyder gør det lettere at sætte på en sko, selv på fødder klædt i sokker. Det tillader også den nøjagtige adhæsion af skoen og forhindrer derfor gnidning af foden og chafing. En anden lås blev også brugt til at afslutte den anden side af skoene, som dog har en rent dekorativ funktion. Komplementet er et metal, skinnende napa.


ballerinaer


Daszyński tilbyder også noget til forår og sommersæson. Flerfarvet ballerinaer i et klassisk snit vil de bevise sig på varme dage, både på kontoret, mens de handler eller slapper af på engen.

Slidstærkt stof, behageligt til touch padding og ergonomisk snit sikrer dine fødder komfort og selvtillid, mens du går. Desuden reducerer næsen risikoen for utilsigtet skader på skoen og påvirkninger på fingrene.


pendulfart


Den klassiske vare i producentens tilbud er pendulfart, forberedt på mere afdæmpede, elegante stiliseringer. Det klassiske snit, den høje og solide hæl og den høje holdbarhed giver brugerne et selvsikker skridt i enhver situation.


Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med tilbudet på Daszyński fodtøj.