De bedste sko til nytårsaften


Nytårsaften er en af ​​årets mest ventede dage. Det er værd at huske, at det er lige så vigtigt at vælge de rigtige sko som den rigtige kjole. Hvis du vil skinne i aften, så finder du sikkert i dette indlæg noget for dig selv.

Nytårsaften er en af ​​årets mest ventede dage. Det er værd at huske, at det er lige så vigtigt at vælge de rigtige sko som den rigtige kjole. Hvis du vil skinne i aften, så finder du sikkert i dette indlæg noget for dig selv.

Skinnende hæle

Dette er de mest populære sko til denne type begivenheder. Mange kvinder frygter imidlertid høje hæle og tror, ​​at de ikke vil kunne bære dem hele natten lang. Det skal dog huskes, at velvalgte sko, selv med de højeste hæle, vil være behagelige at have på. Jeg anbefaler stærkt hæle med pailletter eller glitter, som du også kan kombinere med funklende tøj. Du kan lade din fantasi løbe vild denne aften, så vær ikke bange for risikable kombinationer. Hvis du vil tilføje et twist til dit look, skal du se på de røde hæle.

Behagelige støvler

Støvler med forskellige mønstre er et hit i efteråret. Dem med leopardprint eller slangeskind vil være perfekte til denne store nat. Når du ikke vil kombinere f.eks. Plaid- og leopardprint, bør du være interesseret i ruskindsmuligheder med en posthæl. I tilfælde af denne type fodtøj, i sort, vil du kunne bære dem senere til andre parter. Dette er en af ​​de tendenser, der bliver ved med at vende tilbage i modeblade.

Flade ballerinaer

Efter min mening er dette den sikreste mulighed for nytårsaften, hvis du vil danse natten igennem, skal du have det sjovt. Hvis du leder efter en sikker forsyning af sko, hvor du helt sikkert vil føle dig godt tilpas, skal du vælge flade ballerinaer. Vælg dem i forskellige varianter - gå amok som med høje hæle! Jo mere gnistre du er, desto større sandsynlighed er du for at være i festdeltagernes søgelys. Derudover er ballerinaer ikke blandt de dyreste sko. Tværtimod. De vil hjælpe dig i mange lignende situationer. Det er ikke et engangskøb, men et universelt køb. Lad os holde fast ved det og ikke nægte at tilføje flade sko til kurven i onlinebutikken!

Sandaler med hæl

Du forbinder dem sandsynligvis mere med sommer, men de vil være velegnede til midten af ​​vinteren. Deres fordel er, at de er lige så feminine som høje hæle, men de kommer med hæle i forskellige bredder og tykkelser. Vær særlig opmærksom på de metalliske versioner, herunder guld og sølv. De ser dog lige så blændende ud, når de er sorte og har høje hæle. Selvfølgelig kan du også vælge lavhælede sandaler, så vil de udføre en rolle, der ligner ballerinaer.

 

Uanset hvad dine planer for nytårsaften er, med dagens muligheder, vil du helt sikkert vælge noget for dig selv. Det hele afhænger af, hvor du skal hen, og hvad dit budget er. Men med den rigtige forberedelse ser du altid godt ud.