De mest fashionable damesko til efteråret 2019


Kalender efteråret er startet for nylig, og de første gule blade er dukket op på træerne, hvilket betyder den sidste opfordring til at købe nye sko.

Kalenderfaldet er for nylig begyndt, og de første gule blade er dukket op på træerne, hvilket betyder sidst klokken for at købe nye sko.

Det årlige hit - høje støvler

For et år siden var der et indlæg om støvler på bloggen, som du kan læse her. Knæhøje støvler er stadig de mest fashionable, men i år viste dyremotiver sig at være et populært mønster. Hvis du vil have noget mindre elegant, dette måske du vil være interesseret i højbundne støvler inspireret af militært fodtøj. Originale varianter i farver som blå eller bordeaux vil konkurrere med den klassiske efterårsfarvepalet.

Cowboystøvler til kvinder

Lad os ikke glemme cowboystøvler, et hit i enhver mulig form. Vi kan vælge kvinders høje eller lave cowboystøvler. Dempede beige og brune dukkede op i farverne, men du vil helt sikkert blive overrasket over de ikke-traditionelle metalliske versioner. For modige mennesker anbefaler vi efterligning af slangeskind eller python, de er endelig vendt tilbage til modeverdenens nåde. Du kan nemt kombinere dem med hverdagstøj som jeans, men de vil også passe i nederdele. Det er værd at huske, at en interessant idé til styling kan være cowboystøvler i kalve længder og en løsere kjole.

Moderne sneakers

Hvis du har brug for noget mere bymæssigt, så vil moderne være den perfekte mulighed sneakerssom ofte kaldes "grim sko"eller"far sneakers". Unge mennesker blev forelsket i hits fra 1990'erne og kendte personer. En unik kombination af sneakers, fangere og basketballsko vil overraske dig med deres opfindsomhed. De kendetegnes ved høje såler, hvilket giver dem et futuristisk look. Du vil blive forelsket i komforten i disse sko, og de vil stadig være et hit om foråret, perfekt til en intens urban livsstil.


Klassiske støvler

Mange kvinder forbinder støvler med kedelige, sikre styles, der bæres af gamle damer. Bindede støvler i brune nuancer udgør stadig sikre klassikere. Men i år vil de bringe lidt ekstravagance til din garderobe. Det er værd at være opmærksom på alle slags mønstre, såsom panter og slangeskind og en mere afdæmpet check samt en jagthund. Derudover vil pelsforede støvler varme dine ben på kolde morgener. Antallet af muligheder er virkelig ubegrænset, og alle finder noget til deres tegnebog.

Med så mange tilbud bør du finde noget til dig selv, uanset din stil og dit budget.