De mest fashionable damesko til foråret 2019


Temperaturen udenfor angiver midten af ​​vinteren, men på landingsbanerne kan du mærke tydelige forårsstød. Vi glæder os til årets næste sæson. Vi kan gøre ventetiden mere behagelig ved at lave vores første forårsindkøb. Nedenfor foreslår vi, hvad de mest fashionable sko vil være i foråret 2019!

Smukke høje hæle med interessante tryk

Foråret vil glæde elskere af høje hæle, fordi høje hæle er et must-have tilbehør i de varmere måneder. Husk, at sko i 2019 -sæsonen har tynde og høje hæle. Desuden skal hvert par ifølge Alexander McQueen være rigt dekoreret - vi kan vælge en kopi med blomsterprint eller sten og perler syet på en sko dekoreret med et slangeskindsmønster. Sko med spænder og spænder eller meshelementer vil også være på mode. Høje, tynde hæle kan findes i pumps og støvler med spidse spidser. Ideelt set skal spidsen have en anden farve end resten af ​​skoen - den mest iøjnefaldende, som i Dries Van Noten -kollektionen. Sandaler med tynde stropper og en hæl - en nål vil også være på mode! Vi vil vise den største stilfølelse, når vi bærer sko, hvor spændende mønstre og interessant tilbehør er blevet kombineret. Det er et godt valg for kvinder, der har mestret evnen til korrekt at bevæge sig i høje hæle på ujævne fortove.

Sandaler er ikke nødvendigvis på et højt indlæg

Modehuset Chanel har forberedt en modeinspiration til flade sko fans til det kommende forår. Valentinos forslag omfatter lave tøfler i en varm koralfarve dekoreret med fjer. Komfortabel sandaler lavhælede sko vil glæde os, der går meget, foretrækker en beklædningsstil inspireret af herremode eller føler sig bedre, når sko ikke øger deres højde. Men hvis vi kan lide at vise en velformet kalv, tilbyder Miu Miu rigt dekorerede sandaler på platformen.

En stor tilbagevenden af ​​trekantede og brede hæle

Hvis vi er loyale modeinteresserede, vil vi i foråret iføre os høje støvler eller ankelstøvler med en længde til midten af ​​læggen med pæne, trekantede hæle, f.eks. Dem fra Isabel Marant - tynde, lavet af ruskind eller lakskind , dekoreret med rhinestones eller åbent mønster. De er perfekte til et varmt og solrigt forår, og i kombination med en beige eller hvid trenchcoat er de et must have for den kommende sæson! Høje hæle kan være farvede eller gennemsigtige - som Louis Vuittons - det er vigtigt, at de ser godt ud.

Originale sportssko

Designere huskede også på sportsfodtilhængere, der stormede gaderne i Stockholm, Berlin og Paris og tog kontrol over Instagram. Sneakers eller sneakers De ser godt ud kombineret med en frakke, parka eller bomber. Vi kan sætte dem på bukser, kjoler og nederdele. Dette fantastiske fodtøj passer også godt til en klassisk damedragt, da det giver dig mulighed for at bryde denne tøjs officielle karakter. Modeller på mode i foråret 2019 vil være farvede, bundet og højere - anklelængde.

I den kommende forårssæson 2019 finder vi hver især fashionable sko, der passer til os selv. Tilhængere af klassiske høje hæle, elskere af flade sandaler eller mellemhøje hæle og fans af sportsstil - vi vil alle se smukke ud i de mest fashionable sko, der venter på os på KeeShoes -webstedet.