Moderne sko dedikeret til mænd er ikke længere begrænset til adidas. Og held og lykke! I dag kan en fashionabel mand charme med hvert trin - især hvis han er en elegant skoholder, også i en sportsudgave.


Støvler med lidenskab lavet

Laced, klassiske Nikopol sko fås i en række forskellige farver er produktet oftest købt og udvalgt fra vores brede udvalg. De er kendetegnet ved en fremragende skabelse af høj kvalitet læder, det mest værdsatte materiale, der anvendes til produktion af mærkefodtøj.


Den moderne mand ved hvad der sker i mode

Den voksende interesse for mode blandt mænd, sporingstendenser og behovet for at udtrykke sin egen personlighed også gennem fodtøj fører til den konstante udvidelse af rækken dedikeret til mænd. Nikopol sko er en perfekt pasform i denne trend, og dermed vokser deres popularitet.


Vores butiks tilbud omfatter produkter til mænd, der kan lide sport og klassisk elegance. Alle sko er kendetegnet ved særlig omhu, og på individuelle modeller kan du også se en farveistisk indsats i kontrast til de dominerende farver.


Sporty smarte mandlige trin

Sko i sportsversionen er dedikeret til meget aktive, aktive mennesker, sportsentusiaster i enhver udgave. Skoopsamlingen vil helt sikkert appellere til herrer, der værdsætter frihed og afslappet tøj. Fodtøj, der er ideelt til næsten enhver lejlighed, sikrer fri bevægelighed og fuld komfort selv i mange timers brug.


Elegance i den smukkeste dimension

Mænd, der sætter pris på klassiske, kontor- og modefuld stiliseringer, er dedikeret til modellerne af sko fra den ultramoderne kollektion. Disse findes hovedsagelig i farven på tidløs sort, og deres højeste grad af elegance bestemmes af den ædle glans og forsigtigt højere hæl. Nikopol sko er skabt til mænd med høje stillinger, selvsikrede mænd overbevist om magten i deres egen maskulinitet.