Hvilke sko til et sommerbryllup?

Sommer bryllupssko - frem for alt komfort

Før vi præsenterer en idé om, hvad sko til et sommerbryllup skal vælge, giver vi nogle regler for valg af en praktisk model. På grund af det faktum, at brylluppet ikke er et par timer ude, men normalt varer fra eftermiddagen til morgenen den næste dag, vil du tilbringe lang tid i dem, og komfort er vigtig. Derudover vil du ikke være et sted i dine sko - en ceremoni på registeringskontoret eller i kirken, derefter overføre til bryllupshallen, danse, gå ud og tale med kære og venner og derefter vende hjem. Det anslås, at den gennemsnitlige gæst under bryllupper overvinder endda flere kilometer og titusinder af trin! Vi behøver ikke at overbevise dig om, at behagelige sko er grundlaget!

 • Juster størrelsen til dine behov.
 • Vælg en stabil model med en behagelig hæl.
 • Bestil sko på forhånd for at få tid til at dele dem og prøve.
 • Sørg for, at dine sko ikke er for løse - de må ikke falde af dine fødder under dansen!
 • Damer skal tilpasse hælhøjden til deres evner - hvis de kun bruger denne type sko kun et par gange om året, er det værd at vælge lavere dem, f.eks. På en stolpe eller kiler.
 • For mænd med en bred fod anbefaler vi at vælge sko med en bred tåhætte, så de ikke skader dem.
 • På varme dage anbefaler vi at vælge åndbare sko, der tillader din fod at trække vejret - f.eks. Kvinders sandaler eller herrens loafers .

Husk også på skiftet af sko - selv den mest behagelige, velprøvede model kan skuffe dig den dag efter mange timers sjov. Har et praktisk alternativ op på ærmet for at lade fødderne trække vejret. Vi kan forsikre dig om, at hverken det unge par eller nogen af ​​bryllupsgæsterne vil være vrede på dig, hvis du klæder elegante herresko eller kvinders pumper til behagelige sneakers eller ballerinaer . Det handler om sjovt!

De mest populære modeller af sko til et sommerbryllup til kvinder

Damer for enhver pris ønsker at se sindssyg ud under sådanne begivenheder. Hver kvinde kan tilpasse stilen til sine præferencer, smag, figur og fremherskende mode. Gælder det samme for fodtøj? I vid udstrækning ja, hvis det opfylder kriterierne i første afsnit. Hvis skoene er komfortable, stabile og behagelige at have på, selv i flere timer - kan du blive styret af æstetik. Her er vores ideer, hvilke sko til et sommerbryllup der er bedst!

 • Høje hæle - dette er en type sko, som alle kvinder elsker af visuelle grunde. Det slemmer dit ben, ser elegant ud og følger med enhver stilisering. Blandt de mest moderigtige forslag er altid klassikerne - fx SHELOVET sorte pumper på stolpen eller en mere ekstravagant model som sandaler på en høj hæl med sko .
 • Kiler - blandt denne type sko er adskillige pumper og sandaler, som kvinder elsker. De er stabile, men alligevel stilfulde og optisk forlænger figuren. Den ivrig valgte model er for eksempel marineblå pumper på Alice-kilehælen .
 • Sko på stolpen - disse kan have forskellig højde, form eller farve. De garanterer et stabilt trin, komfort og stadig fænomenalt slanke ben og tilføjer et par centimeter. Der er mange muligheder, f.eks. Weide sorte pumper med en glitterhæl eller Nio Nio klassiske røde pumper .
 • Fladhælede sko - sandaler, ballerinaer, sneakers, moccasins, espadrilles. Der er masser af varianter, hvorfor vi ved, at hvis du ikke kan lide høje sko eller leder efter en forklædningsmodel, finder du i vores sortiment en løsning, der er skræddersyet til dine behov. Blandt indstillingerne inkluderer Nio Nio sorte ballerinaer med en bue, der er et hit denne sommer!

Sommer bryllupssko til mænd - nogle ideer til en interessant stilisering

Herrer blandt forslagene til sko til et sommerbryllup har også mange muligheder. Selvfølgelig er den mest populære klassiker i form af lædersko. Der kan imidlertid mængden af ​​varianter være svimmel, og vi er overbeviste om, at de modeller, der er tilgængelige i vores tilbud, vil imødekomme de mest krævende kunders forventninger. Hvad mere er, hvis du kan lide en lille variation og vil bryde elegancen med en mere sporty sommerantydning - kan du vælge andre modeller. Her er vores forslag!

 • Lædersko - denne type sko passer perfekt til enhver farve og giver stil til det elegante og elegante. Knyttet, glidet ind, med applikationer, glat, i forskellige farver - der er mange muligheder. Det er værd at matche markeringen til præferencerne og stilen i den dragt, du har til din rådighed. F.eks. Fungerer altid moderigtigt brune Tur-læderbindende sko eller luftige, ideelle til mænds sportssko, Riko 694 .
 • Moccasins - dette er hit de seneste år, som i stigende grad vælges af mænd, der foretrækker komfort og et usædvanligt look. Du kan f.eks. Vælge bundne sorte sejler loafers eller elegante Pilpol loafers sorte Pilbut 01 sko .
 • Sneakers - hvis du elsker sportsstil og er villig til at bryde konventionelle løsninger, anbefaler vi sko i form af forskellige typer sneakers, der passer godt til dragter. For eksempel hvide sko Converse Chuck Taylor All Star .

Vi håber, at vi hjalp dig med at beslutte, hvilke sko til et sommerbryllup der er bedst. Vælg fra ButyModne.pl tilbyder en variant tilpasset dine behov og dans i dem indtil daggry. God shopping og vanvittigt sjovt!