Hvilke sko til et bryllup om sommeren?


Sommer er langt den mest populære sæson for bryllupper. Unge mennesker er ivrige efter at nyde charmen ved vejret, som denne periode byder på. Det er også en bekvem tid for gæsterne - helligdage er befordrende for ferier og ture, og vejret udenfor tilskynder til møder med kære og sjov indtil daggry. Der opstår dog et spørgsmål - hvilke sko til et bryllup om sommeren! Vi besluttede at indsamle de vigtigste oplysninger for at hjælpe dig med at træffe denne beslutning. Her er vores tips!

Sko til et bryllup om sommeren - komfort frem for alt

Inden vi præsenterer en ide om, hvilke sko til et bryllup om sommeren skal vælges, giver vi et par regler for valg af en praktisk model. På grund af det faktum, at brylluppet ikke er en afgang i et par timer, men normalt varer fra eftermiddagen til morgenen den næste dag, vil du bruge lang tid på dem, og komfort er vigtigt. Hvad mere er, du vil ikke kun være ét sted i sko - en ceremoni på registreringsstedet eller i en kirke, derefter en overførsel til bryllupssalen, danse, gå udenfor for at tale med kære og venner og derefter vende hjem. Det anslås, at under et bryllup kan den gennemsnitlige gæst rejse flere kilometer og titusindvis af trin! Så vi behøver ikke at overbevise dig om, at behagelige sko er afgørende!

 • Tilpas størrelsen til dine behov.
 • Vælg en stabil model med en behagelig hæl.
 • Bestil dine sko på forhånd, så du har tid til at gå rundt og teste dem.
 • Sørg for, at dine sko ikke er for løse - de må ikke falde af dine fødder, mens du danser!
 • Damer bør justere hælhøjden til deres evner - hvis de kun bruger denne type sko et par gange om året, er det værd at vælge en lavere, f.eks. På en stolpe eller kilehæl.
 • Til mænd med en bred fod anbefaler vi at vælge sko med en bred tå, så de ikke gør ondt.
 • På varme dage anbefaler vi at vælge luftige sko, der gør det muligt for foden at trække vejret - f.eks. kvinders sandaler hvis herresko.

Husk også at skifte sko - selv den mest komfortable, gennemprøvede model kan skuffe dig efter mange timers sjov. Hav et bekvemt alternativ i ærmet for at lade dine fødder ånde. Vi forsikrer dig om, at hverken de nygifte eller nogen af ​​bryllupsgæsterne vil bebrejde dig, hvis du klæder dig elegant ud herresko hvis kvinders pumper på behageligt sneakers eller ballerinaer. Det handler om at have det sjovt!

De mest populære modeller af sko til et sommerbryllup for kvinder

Damer for enhver pris ønsker at se fantastiske ud under denne type begivenheder. Hver kvinde kan tilpasse stylingen til hendes præferencer, smag, figur og fremherskende mode. Gælder det samme for fodtøj? For det meste ja, så længe det opfylder kriterierne i første afsnit. Hvis skoene er behagelige, stabile og behagelige at have på selv i flere timer - kan du følge æstetikken. Her er vores ideer til, hvilke sko til et sommerbryllup der vil være de bedste!

 • Høje hæle - en slags sko, som alle kvinder elsker visuelt. Det slanker benet, ser elegant ud og passer til enhver styling. Blandt de mest fashionable forslag er der altid klassikere - f.eks. SHELOVET sorte pumper på stolpen eller en mere ekstravagant model som sandaler på en nål med ører.
 • Kiler - blandt denne type sko er der talrige pumper og sandaler, som kvinder elsker. De er stabile, men alligevel stilfulde og forlænger optisk figuren. En populær model er f.eks. marineblå kile pumper Alice.
 • Sko på en stolpe - disse kan have en anden højde, form eller farve. De garanterer et stabilt trin, komfort og får stadig benene til at se slankere ud og tilføjer lidt centimeter på samme tid. Der er mange muligheder, f.eks. Weide sorte pumps med brokadehæl eller Nio Nio klassiske røde pumps.
 • Flade sko - sandaler, ballerinaer, sneakers, mocassiner, espadriller. Der er mange varianter, så vi ved, at hvis du ikke kan lide høje støvler eller leder efter en model til en forklædning, finder du en løsning, der er skræddersyet til dine behov i vores sortiment. Blandt mulighederne er Nio Nio sorte ballerinaer med en sløjfesom er et hit i sommer!

Sommerbryllupssko til mænd - nogle ideer til en interessant styling

Mine herrer, blandt tilbuddene om sko til et bryllup om sommeren har også mange muligheder. Selvfølgelig er den mest populære klassikeren i form af lædersko. Der kan de mange varianter dog gøre dig svimmel, og vi er overbeviste om, at de modeller, der er tilgængelige i vores tilbud, vil opfylde forventningerne hos de mest krævende kunder. Hvad mere er, hvis du kan lide lidt variation og vil bryde elegancen med en mere sporty sommer accent - kan du vælge andre modeller. Her er vores forslag!

 • Lædersko - denne type sko passer perfekt sammen med ethvert jakkesæt og giver stylingen et elegant og elegant look. Bundet, slip -on, med applikationer, glat, i forskellige farvevarianter - der er mange muligheder. Det er værd at tilpasse valget til præferencer og stil i det jakkesæt, du har til rådighed. De vil for eksempel altid være på mode brune lædersko, bundet Tur eller luftig, perfekt til sommer Riko 694 mænds sportssko.
 • Mokasiner - et hit i de senere år, som oftere og oftere vælges af mænd, der fokuserer på komfort og et ekstraordinært look. Du kan f.eks. Vælge bundet sorte navy loafers eller elegant Pilpol, sorte mokasiner, sko Pilbut 01.
 • Sneakers - hvis du elsker sportsstil og er villig til at bryde konventionelle løsninger, anbefaler vi fodtøj i form af forskellige typer sneakers, der passer godt til dragter. Dette f.eks hvide Converse Chuck Taylor All Star sko.

Vi håber, at vi hjalp dig med at beslutte, hvilke sko til et sommerbryllup der vil være de bedste. Vælg en variant fra KeeShoes -tilbudet, der passer til dine behov, og dans i dem indtil daggry. God shopping og vanvittig sjov!