Hvordan bestiller man sko online for at undgå skuffelse?


Online shopping er en gave fra gud til folk, der har kort tid, ikke kan lide at shoppe eller bare vil have flere valgmuligheder. Selvom der normalt ikke er noget særligt svært ved det, kan det give flere problemer at købe sko online. Vi rådgiver om, hvad du skal være opmærksom på, og hvilke fejl du skal undgå, når du køber sko online.

Djævelen er ikke så skræmmende...

Sko er et af de produkter, hvor online shopping har en tendens til at være lidt kompliceret. Mange mennesker sætter pris på at kunne prøve fodtøj personligt og sørge for, at det er behageligt. 

Men online shopping er en reel tidsbesparelse for travle mennesker og nerver, for dem, der hader lange køer og uhøflige butiksassistenter. Desuden kan du også spare penge på denne måde. Hvis et par sko har stjålet dit hjerte i en fysisk butik, men prisen afskrækker dig fra at købe, skal du huske at skrive modelnavnet ned og søge efter det online. Chancerne er, med en lille indsats, vil du finde de samme sko til en lavere pris.

Heldigvis er det ikke så kompliceret at købe sko online, som det kan se ud til. Alt du skal gøre er at holde dig til et par regler og følge vores tips, så undgår du helt sikkert skuffelser.

Mål din fod omhyggeligt

Tror du, at du kender din skostørrelse perfekt? Intet kunne være mere galt! Størrelser kan variere afhængigt af producenten, og selvom du konstant køber fra den samme - kan dimensionerne på din fod ændre sig, fx på grund af graviditet eller vægttab.

Hvis du vil minimere risikoen for at købe den forkerte størrelse sko, så sørg for at måle din fod. Dette er det vigtigste aspekt, som sandsynligvis vil hjælpe dig med at undgå at skulle returnere varerne.

Hvordan tjekker du nemt og præcist størrelsen på dine sko uden at prøve dem?

Når du måler dine fødder, skal du være særlig opmærksom på deres længde. Til mål skal du bruge et stykke papir, en lineal og noget at skrive på.

Læg et stykke papir på gulvet og tegn forsigtigt fodens form. Brug en lineal til at markere parallelle linjer langs tæer og hæle. Start fra linjen ved spidsen af ​​din længste tå, slut med spidsen af ​​hælen, mål længden af ​​din fod, og tilføj derefter en halv cm for at holde den nødvendige frihøjde og holde dig komfortabel, mens du går.

Glem ikke at gentage disse trin for den anden fod. Hvis dimensionerne er forskellige, skal du basere dit valg på den største af dimensionerne.

Så sørg for, at længden på den indersål, du måler, svarer til den givne størrelse. I mange butikker kan disse oplysninger findes i en separat størrelsestabel eller direkte ved siden af ​​skostørrelsen.

Sæt dig ind i detaljerne for en given model

Hvis du allerede ved, hvilken størrelse du skal vælge, så sørg for, at specificiteten af ​​et givent par sko passer til dine behov. Overvej aspekter som:

  • sål materiale
  • indersålsmateriale
  • ydre materiale
  • hæl- eller platformshøjde
  • spænde

Se efter meninger fra andre kunder og sammenlign priser på forskellige portaler

Hvis du vil have din online shoppingoplevelse til at være tilfredsstillende, så læs andre kunders meninger. Takket være dette vil du finde ud af, hvordan deres oplevelser med en given sælger talte om, samt - hvilken kvalitet et bestemt par sko egentlig er.

Husk, at et par sko kan sælges til forskellige priser i flere butikker. Hvis du vil være sikker på, at du køber det til det lavest mulige, så brug lidt tid på at søge efter det samme produkt på forskellige portaler. Du vil helt sikkert blive chokeret over, hvor meget priserne varierer fra butik til butik.

Men hvis prisen virker mistænkeligt lav for dig, skal du være forsigtig. Tjek om sælgeren er troværdig ved at henvise til andres meninger. Husk, at der ikke er mangel på svindlere – især på internettet.

Gør dig bekendt med politikken for returnering og reklamationer

På trods af omhyggelig opmåling af din fod og valg af den rigtige størrelse, er der altid mulighed for, at du ønsker at returnere de bestilte sko. Af denne grund er det værd at sætte sig ind i en given butiks returpolitik, før du afslutter købet. Tjek, hvem der dækker omkostningerne ved at returnere pakken, og hvordan du vil blive refunderet. Sørg også for, hvordan fodtøjklageproceduren ser ud.

Husk at tjekke, at skoene er komfortable og opfylder alle dine krav efter modtagelse af pakken med det nye køb. Uden at rive etiketterne af, prøv dem derhjemme og sørg for, at alt passer til dig. Hvis du oplever, at dine sko gnaver, kan du gå rundt i huset et par dage for at strække dem lidt. Når denne proces ikke lykkes, kan du nemt sende skoene tilbage inden for den frist, som sælger har fastsat. Vær dog opmærksom på, at fodtøjet ikke viser synlige tegn på brug. I dette tilfælde kan returneringen blive afvist.

Nyd dine nye tilpassede sko

Efter præcist at have målt din fod og valgt den korrekte længde på indersålen, sikret dig, at bunden af ​​skoen opfylder dine krav, og butikken er pålidelig, kan du med succes gennemføre købet. 

Dette kan virke som en noget tidskrævende proces for dit første køb, men det vil være hurtigere og hurtigere, hver gang du køber det. Hvis du vil spare dig selv for tid, er en god måde at købe sko af samme mærke, som du har brugt i årevis.