Hvordan passer man på lædersko?

Hvorfor er vi ivrige efter at vælge lædersko?

Læder er det mest naturlige materiale, som fodtøj er lavet til alle, uanset alder og stil. Blandt forslagene finder vi pumper, kvinders lædersko med sløjfe , lyserøde balletsko til børn Ren Men 1467 lyng , samt herresko Pilpol lædertøj . Forældre køber gerne dem til deres børn, fordi de på trods af den højere pris garanterer deres store fødder komfort. Voksne når også uden tøven efter dem, fordi de er behagelige, åndbare og skræddersyet til fodens form. Derudover gnider modeller ofte af læder sjældent foden, garanterer luftcirkulation og har en positiv effekt på stabiliteten under bevægelse. Den ubestridelige fordel er, at huden opretholder sit store udseende længere. Det siges at det ældes pænt. Du skal dog passe dem på forhånd - de vil ikke revne ordentligt, vil ikke smuldre, stratificere eller rive. Der vil naturligvis være naturlige bøjninger på de steder, hvor foden fungerer. Du kan reducere deres antal og dybde på grund af dedikerede regler. Så vi rådgiver om, hvordan du ordentligt plejer lædersko!

Hvilke produkter skal du vælge til pleje af lædersko?

Læderet, som skoene er lavet af, er et naturligt produkt af animalsk oprindelse. Dette betyder, at det, ligesom menneskelig hud, kræver systematisk rengøring, ernæring, oliering og imprægnering. Ellers kan det blive tørt og stift, miste sin æstetiske værdi og egenskaber. Ubehandlet eller forkert beskyttet hud bliver hurtigere våd og slides hurtigere.

Inden du beslutter dig for at købe plejeprodukter i lædersko, skal du huske, at der er brug for anden kosmetik til ruskind og nubucklæder og andet til glat læder. Så sørg for, at det specifikke vil være passende for den type fodtøj, du har.

Hvad vil være nyttigt?

  • Til glatte hud - hudrens / sæbe eller hudsæbe, renoverer, hudfedt, hudcreme med vokspigment, pasta eller voks, sprayimpregnering / beskytter;
  • Til ruskind / nabuku - ruskind / nubuckbørste, rengøringsmiddel eller rengøringsmiddel til ruskind / nubuck, sprayrenovering, imprægnering eller sprøjtebeskyttelse.

Sådan passer du til lædersko - vores tip

  1. I starten skal du teste, om huden er modtagelig for væskeoptagelse. Absorberende skind (f.eks. Ruskind absorberer en dråbe vand, mens lukkede skind får det til at løbe af. I henhold til testen skal du vælge de rigtige plejeprodukter.
  2. Husk, at regelmæssig hudrensning og pleje beskytter fodtøj mod misfarvning, men for at dette skal ske, skal huden rengøres godt for urenheder - mudder, støv, pletter osv.
  3. Hvis du vil forlænge dine sko 'levetid, skal du få dem til at bevare deres farve og form længere, beskytte din hud mod stærk sollys og varmekilder. Tør ikke sko i solen eller på en varmeapparat, og brug også plejeprodukter med UV-filtre.
  • Når du beslutter dig for plejeprodukter, skal du sørge for at anvende dem over et stort område fra søm til søm. Takket være dette vil du undgå pletter og misfarvning.
  • Fjern ikke snavs ved at gnide kraftigt, da huden kan beskadiges, gnides eller falme.
  • Huden har en optimal fugtighed på 40-60% og kræver ventilation. Opbevar det ikke i plastik eller beholdere, der ikke kan ånde, og læg det på et ventileret skab, åndbar skoposer osv. Hvis luftfugtigheden begynder at overstige 70%, er der en reel risiko for skimmel.

I resumé er lædersko en modetrend i de senere år. For at bevare deres gode kondition længere og tjene i lang tid er det værd at passe dem ordentligt. Vi håber, at takket være tip til, hvordan du plejer lædersko, vil din model tjene dig i flere sæsoner mere! Og hvis du bare leder efter en variant til dig selv - se tilbudet på læderfodtøj på butymodne.pl!