Hvordan vælger man de bedste løbesko?

Vinteren er forbundet med en behagelig sofa, varmt hjemmesko og lækker chokolade, ikke fysisk aktivitet. Praksis viser imidlertid, at følelsen af lyksalighed kun er midlertidig - kolde måneder vil snart gå, og vi vil forblive med ekstra kilo. Derfor, før alle husker badetragtene, der trykkes ind i klædeskabet, kan vi allerede være i færd med at lave livsform. Vinteren er ingen undskyldning! Når vinduet fryser, kan vi starte eventyret med sport i fitnesscentret på den lokale fitnessklub. Løbebånd venter på at sætte deres fødder på dem. Alt, hvad vi har brug for, er de rigtige sko.

Ved du, hvilken slags din fod er?

At køre vores fødder er det vigtigste - så lad os fokusere din opmærksomhed på dem. Søg efter de perfekte sko lad os begynde med at angive typen af vores fod, uanset om den udtaler, spinder eller neutral. Vi vil finde ud af ved at kigge på hvelvet (kollokvist hæve - en del af foden, der bøjer ind i en karakteristisk bue), hvis den er høj, spinder foden under kørsel, ved lave (eller flade fødder) taler vi om den foreslåede sats. Hvorfor er det værd at vide? De sko, som vi kører i, skal have tilstrækkelig dæmpning. Hvordan bestemmer vi typen af fod? Alt vi skal gøre er at udføre en simpel vandtest derhjemme: Vi vil vådte foden og trykke den på pladen. Så vil vi se på hvor stor bue eller hvælving er. Hvad skal vi huske igen, når vi vælger løbesko ?

Fokus på størrelse

Løbesko bør være behageligt, derfor matcher vi ikke deres størrelse med perfekt, det vil sige kontakt. Det er vigtigt, at der er lidt slæk i fingrene. Hvor meget præcist? Det afhænger af, hvilke afstande vi planlægger at køre. Begynderløberen skal have et halvt slack nummer. Da du får erfaring og overvinder længere afstande, vil din fod have brug for mere plads. Når du løber, øges din hjertefrekvens, og dit hjerte begynder at pumpe blod hurtigere. De næste kilometer, der er rejst, påvirker fødderne - de begynder at svulme og straks fylde skoens ledige plads. Slacken forhindrer slid, vi føler ikke undertrykkelse, og vi kan fortsætte med at være aktive. Perfekt matchet Løbesko Vi kan bestille fra Butymodne.pl.

Hvor vil du køre?

Ikke alle bor tæt på grønne områder. Ofte for at kunne nyde at køre i grønne omgivelser med fuglesang, dvs. på en blød overflade, skal vi overvinde et hårdt terræn - fortov, asfalt. I denne situation, lad os se efter universelle sko, der også vil være ideel til begyndere. Men hvis du løber midt i den bymæssige jungle, vil et meget bedre valg være et par til hård overflade - god dæmpning er grundlaget. Husk, at det kun er et spørgsmål om tid, før vores kollektion af løbesko er vokset til flere par. Den bedste model til dig vil helt sikkert finde i Butymodne.pl butik.

 

At køre er en god sport, der kræver, at vi ikke blot involverer os, men også passende sko. Lad os vælge et par af den rigtige størrelse, der passer til vores fods form, så kørslen er sikker, og at overvinde de følgende kilometer gav os en masse tilfredshed.