Ikke-alkoholisk befado 002P028 beige hvid sort

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Barnevogne Befado 002P028: Perfekt til de små, der opdager verden

Eventyret med at opdage verden er det mest interessante element i barndommen for de yngste. Befado mærkedesignere opfylder de yngste forbrugeres behov ved at skabe babysko 002P028 i beige farver med hvide og sorte elementer - perfekt til børn, der endnu ikke har taget deres første skridt, men har brug for beskyttelse og komfort til deres sarte fødder.

Befado baby walking sko er en kombination af en elastisk sok med en skridsikker sål. Takket være denne løsning risikerer barnet ikke at glide ukontrolleret på glatte overflader, og foden er sikker, når den rejser i klapvogn eller under de første forsøg på at kravle.

Lavet med babys sarte hud i tankerne, er gåstole designet på en sådan måde, at de ikke presser eller begrænser barnets bevægelser. Produktet er ekstremt let og er kun beregnet til at beskytte, uden at forstyrre den naturlige udvikling af foden. Den perfekte form på skoen gør den let at tilpasse sig små fødder, og det fleksible materiale garanterer, at skoene bliver på plads selv under et maraton med boring og benskift.

I økologisk henseende er Befado ikke ligeglad. Brugen af ​​en TPE-sål beviser producentens bekymring for det naturlige miljø - dette materiale er sikkert for børn og kan genbruges.

Barnevognene er desuden dekoreret med et sjovt dyremotiv, som ikke kun er en attraktion for øjet, men også kan stimulere babys visuelle udvikling. Et attraktivt udseende er ikke kun en dekoration, men også en måde at vække børns nysgerrighed og vilje til at lære om forskellige former og farver.

Befado babytøfler fås i kategorien børnetøfler og er beregnet til både drenge og piger. Farvernes alsidighed - beige kombineret med accenter af hvid og sort - får dem til at matche mange børns stilarter.

De gåstole, som Befado tilbyder, er en perfekt måde at beskytte din babys fødder mod kulde, fugt og enhver gener, de måtte støde på under daglige aktiviteter. Disse sko er skabt med omsorg for børns og miljøets behov, hvilket gør dem til et værdigt valg for bevidste forældre.

  • Karakter: Andet
  • Farve: beige hvid sort
  • Materiale: Stof
  • køn: Drengene Små piger

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|