Køber vi for mange sko?

Dette spørgsmål stilles ikke kun af damer, men også herrer. Sko er den del af klædeskabet, der aldrig er for meget, især da årstiderne skifter så hurtigt. Og sommervejret er ikke altid smukt og varmt. Vi er allerede blevet mødt af august - en måned, hvor der forekommer flere og flere storme og kraftige regn. På den sidste uges ferie er det værd at overveje, om vi virkelig har for mange sko i vores garderobe.

Variabelt vejr på ferie

Dette er en af ​​grundene til, at vi ikke kun tager sandaler eller espadriller i bjergene eller havet. Vi skal beskytte os selv i enhver situation - det vil sige endda en stormfuld tordenvejr. Vi ved dette meget godt for flere-årige, til hvilke du også har brug for at forberede mindst tre par: indbyggede sko, lette sandaler og ... wellies.

 

Damer og herrer bør også være forberedt på en sådan begivenhed. Passende fodtøj skal ikke kun være praktisk, men også matche de valgte stilarter. Når alt kommer til alt, matcher kvindefangere ikke altid sommer, æteriske kjoler - sko eller sko kaldet charmerende "ballerinaer" ville være bedre.

Et stort antal sko er ikke noget galt!

Vi har virkelig brug for dem i sidste ende. Fodtøj afsluttes med styliseringer, især dem med kjoler og usædvanlige tøj. Sko giver os mulighed for at udtrykke følelser, og mange mennesker er simpelthen opmærksomme på dem! Når vi spørger venner, hvad de er opmærksomme på i begyndelsen af ​​deres forhold, svarer de enstemmigt: til fodtøj. Derfor er det ikke værd at frygte, at vi har for mange sko, og vi køber for mange par.

 

Det er undertiden værd at overveje, om vi ikke har nok, i betragtning af det skiftende, lunefulde vejr. Især efteråret viser, at vi en dag kan nyde den smukke, gyldne sol og i slutningen, om aftenen, blive våde på busstoppestedet og vente på bussen. Derfor er det værd at beskytte dig selv og have mere end bare tre eller fire par i din garderobe. Det lønner sig, især hvis vi køber anstændige sko til salgsfremmende priser!