Lange støvler til forskellige lejligheder. Gennemprøvede styling ideer


Lange støvler er indbegrebet af femininitet og sensualitet. Selvom de ikke afslører for meget, kan de i kombination med en kort lædernederdel tilføje sexappeal og koketteri. De ser fænomenale ud i selskab med lange, luftige maxikjoler. Du kan med succes bære dem med stramme jeans eller leggings. Oplev vores gennemprøvede idéer til styling med overknæ-støvler i hovedrollen.

Medvirkende: Over-the-knee støvler

Lange støvler ser fantastiske ud. De har været på mode i flere gode sæsoner af en grund, og denne tendens vil sandsynligvis ikke ændre sig. Over-the-knee støvler er klassisk fodtøj, der - takket være deres alsidighed og smarte - passer praktisk taget til alt. Du kan med succes bære dem på arbejde, til en tur rundt i byen, til et kaffemøde med venner og endda til en date. Det hele afhænger af, hvilken stil du vælger for at matche dem.

For at hjælpe dig med at skabe et moderigtigt slutresultat uden den store indsats, har vi sammensat denne guide om høje støvler. Mød de mest interessante outfits med knæhøje støvler i hovedrollen og skab fantastiske styles, som du vil elske i den kommende efterårs- og vintersæson. At arbejde!

Kjole, nederdel eller måske bukser?

Er du i tvivl om, hvad du skal have over knæstøvlerne til? Disse sko udgør nogle utroligt harmoniske duoer. 

For det første kan du bære dem til kjoler eller nederdele. Kort, lang, knælang... Valget er praktisk talt uendeligt. En kort nederdel i kombination med lange støvler ser fantastisk ud. Skoene, selvom de ikke afslører for meget, vil give dig sexappeal og koketteri. Hvis du vil se endnu mere feminin ud, så vælg en tætsiddende bluse med en større halsudskæring eller en blonde-bralette, som du vil smide en perfekt tilpasset jakke på. Hvis du foretrækker at bryde den sexede se, gå efter en oversize sweater i en moderigtig nuance af flaskegrøn eller lynglilla.

Om efteråret skal du vælge en luftig, jordlang kjole med sarte blomster. Træk ruskind over knæstøvlerne på stolpen og spænd et strammende bælte i taljen. Smid en moderigtig blazer, denim eller læderjakke over dine skuldre og nyd et perfekt tilpasset outfit til varme efterårsdage.  

Knæstøvler ser også flotte ud, når de ledsages af en knælang nederdel. Du kan bære en sort blyantskørt og en hvid skjorte til kontoret og til en gåtur - en pudderpink blusset kjole. Denne nuance harmonerer godt med sort. Vælg sko i denne farve og match overtøjet. En trenchcoat, en ramones-jakke eller en jakke vil være perfekt til dette outfit.

Den anden, lige så vellykkede mulighed, er en kombination af knæhøje støvler med leggings eller tætsiddende bukser. Deres tætsiddende snit harmonerer med sådant fodtøj og skaber en sensationel kombination hver dag. Du kan bære næsten alt sammen med leggings eller bukser. Trøjer, skjorter, bluser - vælg hvad du vil have og føl dig selvsikker hele dagen.

Du kan endda bære over knæet støvler med shorts! Hvad med en kombination af lædershorts, sorte tights, sorte knæhøje hæle og en skjorte? Sådan styling vil ikke kun optisk forlænge dine ben, men også få dig til at se fantastisk ud. I stedet for en skjorte kan du bære en tilpasset rullekrave. Glem ikke den høje pin-up af dit hår, takket være hvilket du nemt vil vise din nakke.

Nogle nyttige tips

Over-the-knee støvler er så universelle, at det er svært at lave en bommert. Hvis du stadig ikke er sikker på, om du kan style dem godt, så tjek vores tips.

Er du i tvivl om, hvilken model af over-knæ-støvler, der passer til dig? Sats på klassikerne! Sort, grå, beige eller brun passer godt til næsten alt. Ruskind er perfekt til hverdagsbrug, og til større arrangementer er mat eller skinnende læder et bedre valg. Hvis du kan lide at skille dig ud, så gå efter bordeaux, blå eller turkis.

Højhælede støvler vil være en god løsning til lave mennesker. Hvis du ikke føler dig sikker på høje hæle, eller du vil sikre dig maksimal komfort, så vælg en model på en stolpe, der optisk forlænger dine ben.  

Oversigt over de mest interessante modeller

Vores klare favoritter er klassiske, sorte højhælede støvler lavet af ruskind. Takket være den afstivede, isolerede overdel vil de være perfekte selv på kolde dage.

Vi anbefaler dog de varmere gennembrudte støvler lavet af naturligt ruskindder vil se guddommelig ud i kombination med en hvid skjortekjole. De vil også passe til dette outfit beige støvler på stolpen med sexede syninger på bagsiden af ​​skoen.

Hvad med lakeret model på stolpensom vil fungere godt ikke kun til klubfester? 

Vær ikke bange for at eksperimentere. Knæstøvler kan virkelig varieres. Vælg mellem en række farver, teksturer, materialer og finish for at skabe en stil, der afspejler din unikke karakter. Hvis du kan lide at se frisk, moderne og stilfuld ud, er lange over-knæ-støvler et godt valg. Når du føler, at dit efterårs- eller vinteroutfit ser for klicheagtigt ud, vil disse sko tilføje det manglende element til det på ingen tid, hvilket gør det ekstremt smart.