Reweks Hjemmesko med bil blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Reweks Blå hjemmesko med bil - Det perfekte valg for små opdagelsesrejsende!

At finde de rigtige hjemmesko til et energisk lille barn er noget af en opgave. Reweks, en velkendt producent af børnefodtøj, opfylder forældres og børns behov ved at præsentere sine originale "Tøfler med en bil" i en charmerende blå farve.

Kategori: Børn » Til børn » Børnesko

Reweks sørgede for, at dens hjemmesko ikke kun var iøjnefaldende, men frem for alt tilbød komfort og sikkerhed for små fødder. Takket være læderindsatsen er barnets sarte hud beskyttet mod irritation og foden kan ånde, hvilket er særligt vigtigt under leg hele dagen.

Yderligere oplysninger: Indersål i læder, Stiv hælkappe

En stiv hældisk er et nøgleelement, der understøtter stabiliteten og den rette udvikling af et barns fod. Den giver tilstrækkelig støtte og er uerstattelig under de første trin, og når de bevæger sig rundt i huset af mere erfarne små opdagelsesrejsende.

Helt: ingen

Hjemmesko har ikke karakterer fra eventyr eller film, hvilket gør dem til et universelt valg, der opfylder børns forskellige præferencer. Den blå baggrund dekoreret med et bilmotiv vil helt sikkert tiltrække opmærksomheden fra enhver dreng, der drømmer om eventyr med fuld gas!

Køn: Drenge

Reweks-designere fokuserede på at tilfredsstille smagen hos små opdagelsesrejsende, idet de valgte en blå farve og et køretøjsmotiv, der især passer til unge motorentusiaster.

Låstype: Velcro

Praktisk velcro er en løsning, der lærer selvstændighed og giver dig mulighed for hurtigt at tage hjemmesko på og af. Dette er især vigtigt under børns lege, hvor hvert sekund tæller.

Materiale: stof

Brugen af ​​højkvalitets stof garanterer langvarig brug, og hjemmeskoene er nemme at holde rene. Takket være dette vil Reweks hjemmesko være en pålidelig allieret til mange måneders sjov og udforskning af verden.

Blå farve

En livlig, men samtidig rolig blå nuance er den perfekte baggrund for et dynamisk mønster med et bilmotiv, der giver et attraktivt look til fodtøjet for enhver lille opdagelsesrejsende.

Reweks hjemmesko med en bil blå er et gennemtænkt produkt, der vil leve op til forventningerne hos både børn og deres forældre, der leder efter en kombination af stil, komfort og sikkerhed for at udvikle fødder.

  • Yderligere Information: Indersål i læder Stiv hælkappe
  • Karakter: mangel
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Materiale: Stof
  • Farve: blå

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|