WJ1 Lette børnetøfler Dinosaurer Gul Astro

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

WJ1 Light Children's Dinosaur Flip-Flops Yellow Astro er det perfekte valg for små elskere af forhistoriske skabninger, der værdsætter komfort og sjov selv i hverdagsfodtøj. Disse yndige flip-flops, lavet af blødt skum, giver komfort og lethed ved hvert skridt, hvilket gør dem til et perfekt valg til sommerdage fyldt med eventyr.

Modellen er kendetegnet ved en lys gul farve, der tiltrækker opmærksomhed og tilføjer energi til børns styling. Dinosaurerne, der dekorerer disse klapper, er ikke kun moderigtige, men også et fantastisk pædagogisk element, der opmuntrer børn til at lære om den fascinerende verden af ​​forhistoriske skabninger.

Der blev også sørget for praktiske detaljer - den åbne, afrundede tå garanterer bevægelsesfrihed for tæerne, og den profilerede indlægssål understøtter barnets naturlige position, hvilket er særligt vigtigt under udvikling og vækst. Den delikate platform tilføjer en smule højde, men forbliver lav nok til at give stabilitet og sikkerhed, mens du går, løber eller leger udendørs.

Flapperne på WJ1 modellen er klassiske, slip-on, hvilket gør det meget nemmere for barnet at skifte sko på egen hånd, samtidig med at de udvikler sine manuelle færdigheder. Desuden betyder modellens lethed, der kun vejer 0,13 kg, at børn næsten ikke føler disse behagelige flip-flops på fødderne.

For forældre, der ønsker at træffe det rigtige valg af størrelse, vil det vedlagte størrelsesskema være meget nyttigt. Det giver dig mulighed for at justere flip-flopsene perfekt til barnets fod, hvilket sikrer komfort og brugervenlighed.

WJ1-producenten sørgede for, at fodtøjet blev leveret i den originale emballage, hvilket gør Yellow Astro Dinosaurs flip-flops til en perfekt gave til en lille opdagelsesrejsende, både til drenge og piger.

For at opsummere er WJ1 Light Children's Flip-Flops Dinosaurs Yellow Astro ikke kun praktisk, men også et spændende valg for ethvert barn, der elsker udforskende leg og aktiv rekreation i naturens skød. Charmerende design, komfort og håndværkskvalitet gør, at disse flip-flops hurtigt bliver et uundværligt element på sommerdage fyldt med eventyr.

  • Karakter: mangel
  • Producent kode: SP2635
  • Farve: gul
  • Materiale: Skum
  • køn: Drengene Små piger
  • Emballage tilstand: Original
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.13

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|