Mænds tøfler Befado - SPA til dine fødder

Tøfler er en undervurderet del af mænds tøj - helt forkert.
Efter hele dagen græder mænds fødder, selv i læder, luftgennemtrængelige sko eller barfodet, for hvile og hjælp. Fødderne understøtter hele kroppen og skal modstå vægten og trykket på hele kroppen på daglig basis, især når man går og træner. Derfor er det værd at tage sig af dem efter timer og give dem ordentligt fodtøj Husholdningernes.

Mænds tøfler Befado - fortsæt sundhed

Tøflerne i dette mærke skelner fra andre til en specialiseret tilgang og vedhæftet fil til mange detaljer, der ikke er relevante for andre. Mænds tøfler Befado de har brede og høje spidser, så du frit kan bevæge fingeren i skoen.
Skosålen bøjer, ifølge ortopædiske anbefalinger, fra 1/3 til 2/3, hvilket øger brugskomforten. Den læder antimykotiske og antibakterielle indersål eliminerer den ubehagelige lugt, så foden kan trække vejret frit. Det indeholder heller ikke kromtoksisk hud og bunden af sko - skadeligt phthalat.

Fokus på kvalitet og design

design Befado mænds tøfler det er universelt - modellerne vil helt sikkert appellere til enhver mand, der søger sikre modeller og komfort. Tøfler er dæmpede, de har ikke dekorationer, så de passer ind i både sweatpants og pyjamas eller shorts. Udover glidende modeller tilbyder Befado også mere indbyggede tøfler, der er ideelle til koldere dage. Mænds tøfler Befado Vi anbefaler ikke kun af æstetiske årsager. Præmierne taler for sig selv. Mærket har vundet mange vigtige priser på markedet, herunder emblemet til Teraz Polska, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta eller det sunde fodskilt.
Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud.