Moccasins - et mandligt element på feminin måde

En af yndlingsskoene er smukke kvinderepræsentanter ballerina. At have en flad sål og lavet af bløde materialer er synonymt med komfort. Deres ekstra fordel er, at de er meget feminine og sensuelle, og samtidig meget alsidige. Ballerinaer harmonerer perfekt med både kjoler og nederdele samt med bukser. De kan være afgørende for casual mode, samt være en del af officielle stiliseringer. Og selvom de fleste af os ikke kan forestille sig, at de kunne mangle i vores garderobe, er de kendt og kunne lide ballerinaer de har en masse konkurrence.

Hengst kvinder loafers 264400 spil Damesko loafers Caprice 24661

Konkurrenter for tidløse ballerinas

De har så mange fordele som ballerinas, og på samme tid bringe en notat avant-garde til alle sammensætninger. Uanset at de i første omgang var en del af mænds mode, finder de i dag succesfuldt plads til kvinder i garderobeskabe. mokkasinerfordi det handler om dem, siden begyndelsen af ​​årets forårssesæson, kommer de ikke ned fra catwalksne. Både berømtheder og berømtheder samt street fashion elskere når for dem. Designere, der igen opfylder kvinders forventninger, tilbyder en bred vifte af farver, takket være, at vi kan vælge loafers for at imødekomme vores forventninger.

Kvinders loafere følsomme Solo 015 fod Damesko loafers Caprice 24661

Komfort ikke kun hver dag

Loafers er elegante sko, hvor vi kan shoppe, gå med komfort, møde venner og endda arbejde. De harmonerer perfekt med de strenge kontor kostumer af jakke og bukser på kanten. De blander også godt med blyantkjoler udført af skræddersyede bluser og jakker. På daglig basis kan du kombinere dem med jeans og chinos - både at nå til jorden, samt modeller med en længde på 3/4. På varme dage er moccasiner det perfekte par til sommerskabelser - flared princesek, enkel, lavet af naturlige stoffer af sports kjoler, eller vært vært for de hotteste tendenser i den nuværende sæson af skjorte stilarter. Damer, der sætter pris på komfort over alt, kan forsøge at forbinde moccasiner med shorts.