Sådan vælger du den rigtige skostørrelse


De fleste af os kender vores fodstørrelse, vi er også klar over, når vi køber fodtøj, at størrelsen på de enkelte producenter adskiller sig fra hinanden.

De fleste af os kender vores fodstørrelse, vi er også klar over, når vi køber fodtøj, at størrelsen på de enkelte producenter adskiller sig fra hinanden, så det er altid værd at tjekke "størrelsestabellen", som giver os mulighed for hurtigt at orientere eller, for for eksempel, størrelsen 42 på XX -mærket, som vi normalt køber, svarer til størrelsen 42 på YY -mærket, som vi skal købe. Nogle gange sker det, at folk ikke husker deres skostørrelse eller er forvirrede over de forskellige størrelser. Der er en måde og samtidig en af ​​de mest pålidelige metoder til at vælge sko i en butik, og især dem, der købes i onlinebutikker - at bestemme den indre længde af skoens indersål.

Hvordan bestemmer man længden af ​​skosålen? - Mål fodens længde. Læg din fod i strømpen på et ark A4 -papir, skitser dens form, og mål derefter i centimeter afstanden mellem de to punkter, der er de mest fremspringende på fodens kontur, det vil sige fra spidsen af ​​den yderste tå til hæl. (Husk at måle begge fødder, nogle gange kan den ene fod være kortere). Vi tilføjer resultatet 0,5-1 cm til resultatet efter princippet om, at fyldigere foden, jo større margen. Det opnåede resultat er længden af ​​skoens indersål. Hver skofabrikant skal angive længden af ​​skoindsatsen i centimeter, som er tildelt en bestemt størrelse. Nogle producenter tildeler f.eks. En indersål med en længde på 27 cm til størrelse 40, andre til 41, og andre til 42. Når du køber sko online uden mulighed for at prøve, skal du huske, at det kun er værd at tage længden af den indvendige indersål, ikke størrelsen - på denne måde undgår du skuffelser med for små eller for store sko.