Sko til vinteren - hvad skal man vælge for ikke at blive kold?

Det smukke polske efterår er langsomt sluttende. I blink i øjet forsvinder november også, for ikke at nævne september og oktober. Da denne regntid var meget tilgivende og gav os meget solrigt vejr, håber vi, at vinteren ikke giver sneen og til sidst vil vi have en hvid jul.

Og når det sker, er det værd at tænke på de rigtige tøj i november. Hvis jakken ikke skulle give os et problem, kan sko allerede. Hvordan håndteres dette problem? Hvordan man overlever det første angreb af snefnug?

Sko til kvinder - til skole og arbejde

Tænk på hvad du allerede har, og hvad du har brug for. Gør en oprydning i skabet - Julrensning skal endelig tjene noget. Pas på dine fødder. Udover fysisk pleje eller kosmetiske procedurer, skal du forkæle dig med passende fodtøj, varmt og tørt, vandtæt. Materialer af høj kvalitet, der er nemme at rengøre, sikrer, at paret af sko overlever i mere end en sæson. Vælg sko med pels. De gør deres arbejde meget bedre end uklare sko. Hvis vi bliver overrasket af en masse sne i år, så vil sne støvlerne fungere bedst i denne rolle. Hvis ikke - det er værd at vælge støvler eller elegant bundne sko, ikke kun høje hæle, der passer til enhver forretningsstil. Vi kan også vælge officerer, højt, næsten under knæet, lavet af læder. Glem ikke støvlerne, selv knæet, som bogstaveligt talt vil gøre din dag. I denne henseende giver mode til efterår / vintersæson 2018/19 os mulighed for at gå vildt.

Mænds sko - elegance til vinteren

Vi glemmer ikke mænd! Mænd har også mulighed for at vise sig. Mænds sne støvler vil bevise sig under jagen på julegaver og til juletræet, som du langsomt skal kigge om i to uger. Læder sko er årets højde, især de elegante. De passer til mænds, fluffy jakker og korte jakker. Herrer kan også vælge forskellige typer trappere, som er lige så fashionable som kvindelige officerer. Højere øvre hæl på skoen vil give vandtætthed. Der kommer ingen sne i sokken.