Skolesko


Når vi færdiggør en skolelayette til et lille barn, tænker vi på mange detaljer. Vi vil give barnet alt, hvad der er behageligt, god kvalitet og praktisk.

Vi kontrollerer alle detaljer og evaluerer udførelsen. Skolesko har en strategisk plads blandt penalhus, rygsække og mange tilbehør. Det er der, barnet tilbringer mange timer hver dag. Så - hvilke sko man skal vælge til skolen, og hvad man skal overveje?

Hvad skal du overveje, når du vælger sko til skolen?

For det første praktisk og komfort. Lad os huske, at i det fodtøj, vi køber, bruger børns fødder i gennemsnit 6 til 8 timer hver dag. Derfor er det vigtigt, at de er luftige, fleksible og samtidig stabile og velprofilerede. Lad os være opmærksomme på materialet og dets egenskaber. Hvis det er læder - er det blødt og sart nok? Hvis den er plastisk, er den luftgennemtrængelig nok?

Skoens vægt er også vigtig. For tung vil blive en uudholdelig årsag til bentræthed og irritation. At gå i gangene og bruge mange timer på skolen i lette sko vil ikke være til gene.

Måling af babyfod

I begyndelsen skal det understreges, at køb af for store sko er et forkert træk. Et barn i løse sko vil føle sig utilpas, derudover vil det have en negativ indvirkning på hans fødder og kan endda resultere i forvrængning af gang og slid. Et barns fod vokser hurtigt, det er en kendsgerning. Det er dog uacceptabelt at vælge for store sko "for fremtiden".

De skal passe godt til at holde benet ordentligt. Det er vigtigt ikke at glemme den mulige ændring i fodens størrelse afhængigt af tidspunktet på dagen - det sker, at foden kan være længere eller bredere, især om sommeren, på ekstremt varme dage. At bevæge sig hele dagen i sko er simpelthen trættende for benene, så når du vælger størrelsen, skal du sørge for, at skoleskoen ikke er for stram.

Bærekomfort

Afhængigt af årstiden og vejret udenfor, skal du vælge den mest optimale løsning til dit barn. Vær opmærksom på, om skolesko ikke har stive eller skarpe dekorative elementer. Velcrolukninger vil vise sig at være en god løsning, selvom det ikke vil være så vigtigt for en ældre studerende under hensyntagen til hans uafhængighed.

Sportssko til skolen

Småbørnet bør udstyres med både sko til træning under idrætsundervisningen samt til hverdagens funktion under lektionerne. Et par sko er ikke inkluderet. For det første vil det være uhygiejnisk. Svedende efter en volleyballkamp skal foden hvile i tørre, friske sko. For det andet er sportssko formet forskelligt, og funktionen ved at bevæge sig rundt på skolegange er anderledes. Lad os efterlade sportssko til holdspil og løb. Barnet skal have et andet par til de resterende lektioner.

Når vi leder efter sportssko, lad os tage hensyn til det materiale, der bruges i produktionen. Det skal være åndbart, hurtigtørrende og skånsomt for babyens hud. Lad os også se på sålen - er den smidig og fjedrende nok? Det særlige ved idrætsundervisningstimer er, at træningen er fyldt med forskellige former for aktivitet, lige fra holdspil til elementer af yoga eller fitness. Derfor bør sportssko til børn tilpasses intensiv brug så meget som muligt.

Vi skal også huske om den ikke-afmærkende hvide eller grå sål, der ikke efterlader spor på gymnastikoverfladen. Bemærk, at skoene er stabile, og barnets ben ikke snor sig i dem - stabilisering garanterer sikkerhed ved pludselige bevægelser, spring og udførelse af figurer.

Stilfuld og sund for dine fødder

Børn, især ældre, lægger mere og mere vægt på mode og design. Gennem en række forskellige stilarter ønsker de at udtrykke sig selv og føle sig trygge blandt deres jævnaldrende. De observerer deres venners præferencer, følger tendenser og vælger dermed noget, der bedst afspejler deres personlighed. Lad os give dem en chance for at finde sko, hvor de ikke kun vil føle sig godt tilpas, men også på mode.

Både farver og design er vigtige (eller manglen på det, hvis barnet foretrækker minimalisme). Når vi vælger fodtøj til skolen, lad os tage højde for, at vores barn hver dag klæder sig helt anderledes til klasser, så fodtøjet skal være så alsidigt som muligt, så det ikke skiller sig ud fra beklædningsgenstanden.

Moderigtigt udseende behøver ikke betyde at ofre sundhed. Der er mange modeller af skolesko, hvis høje kvalitet harmonerer med det originale udseende. Det er vigtigt at justere snittet til barnets fødder under hensyntagen til alle de specifikke anatomiske træk. Velvalgt fodtøj betyder, at hele kroppen er veludhvilet.