Snestøvler til børn med pels Mørkegrå Aurora 20228-1B / 2B

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Snestøvler til børn isoleret med pels Mørkegrå Aurora 20228-1B/2B – Varme og stil til små fødder

Når frostdagene nærmer sig, er det afgørende at sikre komforten og beskyttelsen af ​​børns fødder mod lave temperaturer. Med de yngste i tankerne har vi skabt mørkegrå Aurora 20228-1B/2B pelsisolerede snestøvler til børn - perfekt fodtøj til piger, der giver dem mulighed for at lege frit i sneen og gå lange ture på kolde dage.

Disse elegante, mørkegrå snestøvler er designet til små trendsættere, der værdsætter et moderigtigt look kombineret med komfort. En attraktiv pailletterpåføring på ydersiden af ​​skoen giver den en unik karakter og får fodtøjet til at skille sig ud fra andre børnemodeller.

Fodtøj produceret af et andet mærke er dedikeret til piger i kategorien snestøvler til børn. Hvert produkt i denne serie er omhyggeligt udformet og bruger materialer, der sikrer børns komfort og sikkerhed.

Disse snestøvler er udstyret med en stiv hæl, som er et grundlæggende element i den korrekte formning af børns fødder og giver den nødvendige støtte under aktivitet. Spænden, der bruges i denne model, er designet til at lette at tage skoene på og af, samtidig med at deres æstetik og funktionalitet bevares.

Termisk komfort sikres ved brug af højkvalitets øko-pels, der varmer indersiden af ​​skoen. Dette er en ideel løsning for forældre, der ønsker, at deres barn ikke skal føle sig kold, selv når de leger i sneen i lang tid.

Snestøvlerne leveres i original emballage, hvilket bekræfter deres ægthed og giver et ekstra beskyttende element. Produktets vægt med emballage er kun 0,6 kg, hvilket gør det nemt at opbevare og transportere.

Vi opfordrer dig til at tjekke vores fulde tilbud af børnesko, hvor du finder mange modeller designet med de forskellige behov og præferencer hos unge brugere i tankerne. Vælg Aurora 20228-1B/2B mørkegrå pelsisolerede snestøvler til børn for at give varme og stil til dit barn i vintersæsonen.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Producent kode: BM101173
  • Farve: Grå
  • køn: Små piger
  • Låstype: En anden
  • Emballage tilstand: Original
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.6

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|