Apawwa Sort Marella -isolerede børnesnesko med pels

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Kolde dage behøver ikke at være et problem for aktive og glade børn, der kan lide at tilbringe tid udendørs, uanset vejret. Men for at give dem tilstrækkelig beskyttelse og komfort, er det værd at udstyre dem med passende fodtøj. Apawwa Marella snestøvler med pels er en perfekt løsning til vinterens udfordringer.

Disse stilfulde, isolerede børnestøvler vil være den perfekte ledsager til dit barn, mens han leger i sneen eller lange gåture. Deres største fordel er interiøret dækket med tyk, behagelig at røre ved pels, som giver ikke kun varme, men også blødhed med hvert skridt. Opmærksomhed på detaljer og børns komfort er, hvad producenten - Apawwa - følger, når de designer sit fodtøj.

Toppen lavet af økologisk læder giver ikke kun æstetik og modstandsdygtighed over for skader, men beskytter også mod at blive våd. Det er ekstremt vigtigt, at dit barns fødder forbliver tørre, hvilket i høj grad mindsker risikoen for forkølelse og andre negative virkninger ved leg på snedækkede dage.

Ved design af disse snestøvler var universalitet også i tankerne. De sorte farver får dem til at matche både drenge- og pigetøj, hvilket gør dem til et praktisk valg for forældre til mange børn. Derudover er den sorte farve praktisk og mindre modtagelig for snavs.

Med hensyn til fastgørelsen brugte producenten en bekvem og praktisk løsning, der gør det lettere for barnet at tage skoene på og af selvstændigt, samtidig med at den sikrer korrekt fodstabilisering.

Når du skal vælge den rigtige størrelse, er det værd at bruge det vedlagte størrelsesskema for at sikre maksimal komfort og pasform af skoene til barnets fødder.

I kategorien "Børn » For børn » Snestøvler" omfatter Apawwa Marella produkter, der kombinerer funktionalitet, stil og opmærksomhed på de yngstes komfort. Giv dit barn varme og komfort uanset vinterforhold med snestøvler fra Apawwa.

  • Karakter: mangel
  • Producent kode: BM101608
  • Farve: sort
  • Materiale: Kunstlæder
  • køn: Drengene Små piger
  • Låstype: En anden

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|