Sorte Befado 089m397 herre hjemmesko

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Passende hjemmefodtøj er meget vigtigt for vores fødder – især herre, så det er værd at vælge praktiske og behagelige produkter.


Vores tilbud inkluderer hjemmesko til mænd, som vil være det perfekte valg for dig. Vores Befado hjemmesko giver tilstrækkelig komfort, de er også meget sunde for fødderne. Stofferne, der bruges til deres produktion, er af meget god kvalitet - bomuldsindlægssålen vil sikre tilstrækkelig ventilation inde i skoen, hvilket forhindrer foden i at svede. Derudover vil bakterier og svampe ikke vokse i skoen.


Slippers flip-flops har en meget fleksibelt kontureret skridsikker sål - den er lavet af termogummi og vil helt forhindre skridning. De har et "sund fod" certifikat - du kan derfor være sikker på, at de garanterer dig komfort og bekvemmelighed, samt sikkerhed. Det er også værd at tilføje, at Befado-tøflerne ikke forårsager slid. De er det perfekte valg ikke kun rundt omkring i huset, men også i gården - og det klassiske mønster og mørke farve får hjemmeskoene til at se ekstremt moderigtige ud.

  • Dominant mønster: uden mønster
  • Indersålsmateriale: Andet
  • Ydre materiale: Stof
  • Farve: sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|