Trekking sko

Forår spilder os ikke i år, men den lange maj weekend nærmer os! Går du et sted eller bliver du hjemme? Uanset hvad du har brug for, har du brug for de rigtige sko! Fordi en tur til det ukendte i upassende gear kan resultere i en ubehagelig overraskelse. Nogle steder, især bjerge, har brug for en ordentlig indstilling. Men langsomt, lad os se på de sko, der kan være nyttige i en aktiv weekend.

Mange mennesker vil gå til bjergene på en weekend i maj. Spørgsmålet om fodtøj ser ud til at være meget simpelt. Teoretisk ved vi alle, at passende fodtøj er nødvendigt i bjergene, men er du sikker?

Kilde: demotywatory.pl

Jeg tror, at alle bjergelskere ser på dette billede med en følelse af rædsel. Hvis du ikke ønsker at betale for turen den dyreste taxa i verden, det er den allerede nævnte helikopter GOPRU, udstyr dig med komfortable og passende sko.

Reglereglerne for udvælgelse af trekkingsko starter med de grundlæggende regler for udvælgelse af sko generelt. Først og fremmest skal skoene være af den rigtige størrelse, justeret til fodens størrelse. For det andet, selvom skoene har en god størrelse, kan de ikke komme overalt. Nu går vi ind i en højere grad af kompleksitet. Mens vi opholder sig i bjergene, bruger vi normalt 8-10 timer til fods, samtidig med at sko er på foden hele tiden, og de arbejder meget hårdt. Under indflydelse af indsats, temperatur og andre faktorer svulmer fødder og kalve og derfor er det meget godt at prøve sko om aftenen, når benet er træt. Ignited bjergbestigere foreslår, at du køber sko, som du komfortabelt kan bære, selv når du sætter på to par sokker. Det er bedre at trække vejret koldt, men hvis du ikke planlægger at gå, fordi bjergene er om vinteren eller det sene efterår, er det ikke en vigtig faktor.

Et andet vigtigt aspekt ved valg af bjergstøvler er den øvre. I høje bjergstøvler skal overdelen nå anklen, som beskytter den mod smertefulde forstuvninger. Husk at sålen skal være tyk men fleksibel og nødvendigvis fuld af riller! De vil beskytte dig mod at gå ned ad bakke som at stå på ski!

Der er flere af disse regler, men det er værd at huske, fordi sko i bjergene er en investering i din egen sikkerhed, det er sådan en forsikring for hele kroppen.

Hvis du ikke har planer om at klatre i ørn, kan du også vælge sko, der vil være nyttigt ved vandreture, selv på fladt terræn. Derefter kan du bestemme på den øverste før ankelen og på en mere fleksibel sål.

Husk at huske de små fødder! Til sidst går børnene også til bjergene!

Og nu, fuld af viden, kan du gå, hvor dine øjne tager dig.

En vellykket picnic! :)