Trekking sko


Foråret ødelægger os ikke i år, men den lange majweekend nærmer sig allerede! Skal du et sted eller bliver du hjemme?

Foråret ødelægger os ikke i år, men den lange majweekend nærmer sig allerede! Skal du et sted eller bliver du hjemme? Uanset hvad, har du brug for de rigtige sko! Fordi en tur i det ukendte i det forkerte gear kan resultere i en ubehagelig overraskelse. Nogle steder, især bjerge, har brug for en passende indstilling. Men langsomt, lad os se på skoene, der kan være nyttige i løbet af en aktiv weekend.

Mange mennesker vil tage til bjergene i weekenden i maj. Spørgsmålet om fodtøj ser ud til at være meget enkelt. Teoretisk set ved vi alle, at i bjergene er passende fodtøj nødvendigt, men er det virkelig?

Kilde: demotywatory.pl

 

Jeg gætter på, at alle bjergelskere ser på dette billede med en følelse af rædsel. Hvis du ikke vil betale for en tur i den dyreste taxa i verden, dvs. den førnævnte GOPRU -helikopter, skal du bevæbne dig med komfortable og passende sko.

Sættet med regler for valg af trekkingsko begynder med de grundlæggende regler for valg af sko generelt. Først og fremmest skal skoene have den rigtige størrelse til fodens størrelse. For det andet, selvom skoene er af den rigtige størrelse, kan de ikke skade nogen steder. Nu går vi ind på et højere kompleksitetsniveau. Når vi er i bjergene, bruger vi normalt 8-10 timer på vores fødder, og i løbet af denne tid er skoene på vores fødder hele tiden og arbejder meget hårdt. Under påvirkning af motion, temperatur og andre faktorer svulmer fødderne og kalvene, hvorfor det er meget godt at prøve skoene om aftenen, når benet allerede er træt. Ivrige bjergbestigere foreslår, at du skal købe sko, som du komfortabelt kan have på, selv når du tager to par strømper på. Bedre sikkert end undskyld, men hvis du ikke planlægger at gå i bjergene om vinteren eller sent efterår, er det ikke en nødvendig faktor.

 

Et andet vigtigt aspekt ved valg af bjergstøvler er overdelen. I alpinstøvler skal overdelen nå over anklen for at forhindre smertefulde forstuvninger. Husk, at sålen skal være tyk, men fleksibel og nødvendigvis fuld af riller! De vil beskytte dig mod at gå ned ad bakke som skiløb!

 

Der er flere regler, men det er værd at huske dem, fordi sko i bjergene er en investering i din egen sikkerhed, det er en sådan forsikring for hele kroppen.

Hvis du ikke planlægger at bestige Orla Perć, kan du også vælge sko, der utvivlsomt vil være nyttige, når du går på fladt terræn. Du kan derefter vælge en overdel over anklen og en mere fleksibel sål.

 

 

Husk at huske de små fødder! Børn går jo også i bjergene!

 

Nu, fuld af viden, kan du gå overalt, hvor dine øjne bærer dig.

Hav en god picnic! :)