Vi vælger de bedste sko til en damedragt

Høje hæle - sko perfekt til en dragt

Høje hæle er de mest klassiske, elegante kvinders fodtøjder passer perfekt til jakkesætet. Hælen forlænger benene og gør hele tøjets udseende stilfuldt. sort stifter for en sort jakkesæt og hvid skjorte er den mest traditionelle kombination. Det er velegnet til en business konference og en rød tæppe passage. Men det er værd at lege med mode og eksperimentere med farver - klassiske, mørke bukser kan genoplives, hvis vi sætter sko i en intens skygge. Det er moderigtigt at kombinere grå med kobolt eller sølv eller bronze med orange eller guld. Vi vil lette den traditionelle monokromatiske dragt med sko med ekstravagant print. Perfekte hæle kan findes i onlinebutikken ButyModne.pl. En interessant variant til høje hæle vil være sandaler på en tynd stolpe. Eksponerede fodfirkanter og negle malet med intensiv farve ser ekstremt spændende ud. Hvilken slags fodtøj skal vi vælge for vores bukser og jakker, hvis vi er elskere af flade såler?

Mænds chic - en dragt og sko med en maskinskop

En dragt er en rigtig klassiker i en mænds skab. Derfor kan damer, der føler sig godt i det, også nå frem til den maskuline type fodtøj for at skabe tidløse stileringer. Kvinders oxfords og bukser er en variation af emnet for klassikere. Du kan se en klar inspiration på mænds måde. Hvert element har dog en kvindes charme, så det er en attraktiv kombination. Sættet vil få en sporty karakter, hvis du udskifter en traditionel skjorte med krave med en T-shirt eller V-nakkebluse. Fritidsstjernelskere kan også bære sportssko til dragt. 

Kvinders dragt i en sporty version

Kvinders kostume passer perfekt i stil i en løs, urban stil. Det er nok at vælge tilbehør - vi vil erstatte en kvinders taske med en sports rygsæk, en nyre eller en sække og elegante sko - sneakers. I dette scenario ser farverige eller lyse dragter ud. Modeller syet af hør eller strikkede stoffer ser også meget godt ud. Er du interesseret i, at hele styleringen vil få lyshed? Rul dine jakker på ærmerne og sæt et sportsur på dit håndled. Kombinationen af ​​en jakkesæt i en skygge af hvid eller sandbeige med neonsko er kendetegnende for moderne mode, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed. Moderigtig street viser, at kvindernes dragter med et klassisk snit også kan bæres af hvide sneakers. Et sådant sæt ser godt ud og husker forårsmånederne i en stor byby. Du kan vælge flotte par til dragter på ButyModne.pl online butik.

En damedragt er et tidløst tøj. Damer med forskellige kropstyper ser godt ud i det. Hemmeligheden bag at skabe en interessant stilisering med en jakke og bukser i creasen ligger i at vælge det rigtige fodtøj og tilbehør. En klassisk jakkesæt i hænderne på en mode elsker kan blive et interessant kostume med en sportslig karakter eller en aften værd at huske.