Vi vælger de bedste sko til en kvindedragt


Coco Chanel og Greta Garbo, da de lånte jakkesæt fra mændenes garderobe, vidste hvad de lavede. Damer ser godt ud i bukser med en folder og jakker. Dette sæt er en behagelig uniform, der frit kan styles. Det er perfekt til officielle arrangementer og sociale sammenkomster. Vi rådgiver om, hvilke sko der passer bedst til en kvindedragt.

Høje hæle - sko perfekt til jakkesæt

Høje hæle er de mest klassiske elegante dameskohvilket går godt med et jakkesæt. En høj hæl forlænger benene og får hele outfit til at se stilfuldt ud. Sort hæle for en sort jakkesæt og en hvid skjorte er den mest traditionelle kombination. Velegnet til en forretningskonference og gangbro på den røde løber. Det er dog værd at lege med mode og eksperimentere med farver - klassiske, mørke bukser kan genoplives, hvis vi tager sko på i en intens nuance. Det er på mode at kombinere grå med kobolt eller sølv eller brun med orange eller guld. Vi kan også gøre det traditionelle, monokrome jakkesæt lysere med sko med ekstravagant tryk. De perfekte høje hæle kan findes i KeeShoes onlinebutik. En interessant variant til høje hæle vil være sandaler på en tynd stolpe. De udsatte tæer og negle malet med intens farve lak ser meget spændende ud. Hvilken slags fodtøj med folder og jakker skal vi vælge, hvis vi er vilde med flade såler?

Masculine chic - jakkesæt og sko med et maskulin snit

Et jakkesæt er en sand klassiker i en mænds garderobe. Derfor kan damer, der har det godt i det, også nå til herresko for at skabe tidløse stiliseringer. Oxfords sko til kvinder og bukser med folder er et twist på klassikeren. Du kan tydeligt se inspiration på herremode. Hvert element har dog et feminint præg, så det er en attraktiv kombination. Sættet vil få en sporty karakter, hvis vi erstatter en traditionel skjorte med en krave med en T-shirt eller en bluse med en V-udskæring.Elskere af afslappet stil kan også bære sportssko med deres dragter. 

En damedragt i en sporty version

En damedragt passer perfekt til en afslappet, urban stil. Alt, hvad vi skal gøre, er at vælge tilbehør - vi erstatter kvinders håndtaske med en sports rygsæk, nyre eller taske og elegante sko - med sneakers. Farverige eller lyse jakkesæt ser godt ud i denne version. Modeller lavet af hør eller strikkede stoffer ser også meget godt ud. Vil du have, at hele stylingen får lethed? Rul jakkeærmerne op, og tag et sportsur på dit håndled. Kombinationen af ​​et jakkesæt i nuancer af hvidt eller sandbeige med neonsko er kendetegnende for moderne mode, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed. Den fashionable gade viser, at klassiske snit til kvinder også kan bruges med hvide sneakers. Et sådant sæt ser godt ud og tænker på forårsmånederne i et stort bymæssigt byområde. Du kan vælge gode par med et jakkesæt i KeeShoes onlinebutik.

En damedragt er en tidløs beklædningsgenstand. Damer med forskellige kropstyper ser godt ud i den. Hemmeligheden ved at skabe en interessant styling med en jakke og folderbukser ligger i at vælge det rigtige fodtøj og tilbehør. En klassisk dragt i hænderne på en modeelsker kan blive et interessant outfit med en sporty karakter eller et aftenoutfit, der er værd at huske.