3 måder at bære sko og falde på - hvad skal du huske i denne våde periode?


Først og fremmest skal vi huske, at en person ikke kun lever med et par sko. Vi kan have - og det er værd at gøre det - hele tre par forskellige sko til efteråret, takket være det vil vi simpelthen have det bedre. Vi kan købe elegante, formelle sko, perfekte til en St. Andrews fest, afslappede sko og sko til særlige lejligheder, som er meget behagelige og uforgængelige.

Først og fremmest skal vi huske, at en person ikke kun lever med et par sko. Vi kan have - og det er værd at gøre det - så mange som tre par forskellige sko til efteråret, takket være det vil vi føle os velståendeher bedre. Vi kan købe elegante, formelle sko, perfekte til en St. Andrews fest, afslappede sko og sko til særlige lejligheder, som er meget behagelige og uforgængelige. Fordi efteråret er lige sådan - vores sko kan hurtigt forringes på grund af vandpytter, regnfulde morgener eller regnfulde eftermiddage. Her er fem måder at passe på dit fodtøj under alle faldforhold.

1. Pas på, at dine sko bliver våde!

Opblødning af sko ødelægger ikke kun deres strukturhers og får dem til at smide ud efter en sæson. Opblødning er en trussel mod dit helbred, især i efterårets svaghedsperiode. På denne tid af året er det værd at bruge beskyttelsen af ​​din krop både inde og ude. Lang gåtur i våde eller endda fugtige sko kan forårsage mange sygdomme. Og sygdom, der er jo ingen, der skal være lykkelige. Våde sko skal tørres hurtigst muligt, så de ikke når at deformere. Det er meget vigtigt.

2. Ruskind og efterårspytter?

Ruskind er meget elegant, men det passer ikke helt til efterårets vejr. Regn kan hurtigt ødelægge dem ved at blive våd - især denne type sko er ikke værd at tage med på lange ture. Ruskind, selvom det er unikt, er ikke så holdbart som glatte stoffer og er gennemtrængeligt for vand. Men hvis du ikke behøver at være udenfor længe, ​​er det værd at bære dem ved en særlig lejlighed, gå ud til byen eller på en date. Hvis vi bliver våde, må vi under ingen omstændigheder tørre sådanne sko med en tørretumbler. Det er også forbudt at sætte dem under en radiator eller i lys, lys sol.

3. Wellington støvler er altid et godt valg

Vi har allerede skrevet om galoscher HER, men det er værd at huske, at det er sko, der elsker denne tid af året. Wellington støvler er perfekte ikke kun til trekking eller under skovvandringer. De vil også fungere godt i byen, på arbejde og på vej til skole. De er vandtætte, og mange forskellige mønstre giver os mulighed for at vælge den helt rigtige mådeHER perfekt fodtøj. Wellington støvler kræver ikke, som ruskind eller læder, forudgående beskyttelse mod fugt. De beskytter foden mod regn og vandpytter. Som et resultat når flere og flere mennesker efter dem og roser deres fordele og forskellige farver.